De mest diskuterade blogginläggen just nu

Som att tala för döva öron...

PUBLICERAT: 2012-11-22, kl: 09:49
"(när man inte känner att man kan vara trygg vid arbetslöshet så...) ...sprider sig en känsla av otrygghet och dito olust inför det som kommer när man blir av med sitt arbete eller blir sjukskriven under en längre period. Det är något som jag kan se och ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Sverigedemokraternas rasism i orubbat bo.

PUBLICERAT: 2012-11-22, kl: 16:57
"// ]]> Turerna runt Sverigedemokraterna befäster ett parti vars ideologi baseras på ett ”Vi och dom”, ett rasistiskt parti. Nu ersätts Kent Ekeroth som filmade och hejade på när Erik Almqvist spottade ur sig rasistiska okvädningsord och sedan beväpnade ..."

Är det verkligen nolltolerens mot rasism att sprida rasistisk propaganda!

PUBLICERAT: 2012-11-22, kl: 12:35
"Sverigedemokraterna lägger uppenbarligen ingen vikt vid sin egna linje om ”nolltolerans”. Jimmie Åkesson ord ”i vårt parti finns inget utrymme för extremister, rasister, rättshaverister eller andra med ett personligt behov av politiska eller privata ..."

Öppen rasist ersätter järnrörsman i SD

PUBLICERAT: 2012-11-22, kl: 12:11
"Richard Jomshof sprider den öppet rasistiska tidskriften Dispatch International är som jag ser det att betrakta som en öppen rasist. Han medger att han sprider tidningen, att den är islamofobisk och att den sprider fördomar om muslimer. Fast han kallar ..."