De mest diskuterade blogginläggen just nu

Sverigedemokraternas rasism i orubbat bo.

PUBLICERAT: 2012-11-22, kl: 16:57
"// ]]> Turerna runt Sverigedemokraterna befäster ett parti vars ideologi baseras på ett ”Vi och dom”, ett rasistiskt parti. Nu ersätts Kent Ekeroth som filmade och hejade på när Erik Almqvist spottade ur sig rasistiska okvädningsord och sedan beväpnade ..."

6 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Valet i Frankrike – stort bakslag för neoliberalismen och liten framgång för Front National

PUBLICERAT: 2014-04-12, kl: 07:46
"Detta inlägg emanerar från en i mitt tycke bra bedömning i Counterpunch av Philippe Marlière, som är professor i franska och europeiska politik vid University College London i Storbritannien. ”Valet i Frankrike var i slutändan en tydlig men ändå ..."

Stora framgångar för Front National – men inte i Brignoles!

PUBLICERAT: 2014-03-31, kl: 14:07
"Franska kommunvalet igår visade att regerande Socialistpartiet, PS, är valets stora förlorare. Man har brutit sina vallöften och i stort sett fortsatt med Sarkozys alltmera impopulära politik. Konservativa oppositionspartiet UMP utropar sig till segrare ..."

Äntligen stora protester mot Front National!

PUBLICERAT: 2014-03-29, kl: 08:34
"På Dagens Arena skriver idag Ulrika Kärnborg under rubriken ”Blockpolitikens dagar är räknade” att ”På söndag är det dags för andra omgången av de franska lokalvalen. Det är då Frankrikes – och kanske även EU:s – närmaste politiska framtid avgörs.I år ..."

Stora framgångar för högerextrema Front National i grannstaden Brignoles, ja i hela Frankrike

PUBLICERAT: 2014-03-25, kl: 06:43
"Front National (FN) har stora valframgångar i Frankrike , och har enligt en uppgift igår morse fått 21 % av rösterna i ett val med lågt valdeltagande. DN:s korrespondent skriver ”Demokratin är den största förloraren, om man ser till det låga ..."

Front National vann valet före högern+socialisterna i grannstaden Brignoles i Provence

PUBLICERAT: 2013-10-15, kl: 09:20
"För en vecka sedan rapporterade jag att Front Nationals kandidat Laurent Lopez vann första omgången av kantonvalet staden Brignoles med 16 000 invånare i Provence, Frankrike. Han fick drygt 40 % av rösterna, högerns (UMP:s) kandidat 27 %, kommunisterna ..."

Jimmie Åkessons läromästare Le Pen i Front National (FN) störst i Frankrike!? SD på tur här hemma?

PUBLICERAT: 2013-10-14, kl: 07:30
"Det är inte bara i Sverige som partier a la Sverigedemokraterna har framgångar. På sina håll betydligt större framgångar. Enligt en ny opinionsundersökning som återges den franska tidningen Le Nouvel Observateur kan Frankrikes Front National Party (FN) ..."

FN vinner i Brignoles!

PUBLICERAT: 2013-10-09, kl: 21:22
"Så bra att FN vinner någonstans! – kanske du tänker. Men i detta fall står FN för Front National, vars representant herr Laurent Lopez vann kantonvalet i närmaste stad nu när jag är i södra Frankrike. Till Brignoles far man för större inköp, till ..."

För en demokratisk nationalism

PUBLICERAT: 2013-05-03, kl: 08:41
"Jag har idag nöjet att publicera ett gästblogginlägg om den viktiga och svåra (?) frågan om demokratisk nationalism av Sven Hofman, en svensk skribent som har specialiserat sig på konstitutionella frågor och då och då uppträtt med kommentarer på ..."

Åh, vilken röra! Vad är fascism?

PUBLICERAT: 2013-04-29, kl: 09:57
"Denna gång har jag åter glädjen att presentera Björn Backengård, som är pensionerad lärare i matematik och fysik. Han var en gång i tiden aktiv i FNL-grupperna, och tycker att det är det bästa han har gjort. Han vill hälsa att med ”Guds rike” menade ..."

Fascister bär inte knätofs

PUBLICERAT: 2013-04-05, kl: 09:28
"Jag har idag nöjet att publicera ett gästblogginlägg om den alltmer aktuella fascismen och den aktuella boken av Henrik Arnstad. Den är skriven av Sven Hofman, en svensk skribent som har specialiserat sig på konstitutionella frågor och då och då uppträtt ..."