De mest diskuterade blogginläggen just nu

Sverigedemokraternas rasism i orubbat bo.

PUBLICERAT: 2012-11-22, kl: 16:57
"// ]]> Turerna runt Sverigedemokraterna befäster ett parti vars ideologi baseras på ett ”Vi och dom”, ett rasistiskt parti. Nu ersätts Kent Ekeroth som filmade och hejade på när Erik Almqvist spottade ur sig rasistiska okvädningsord och sedan beväpnade ..."

6 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Framgångar för franska fronten försvann?

PUBLICERAT: 2015-12-14, kl: 07:47
"Att Front National (FN) blev största parti i första omgången av regionalvalen i Frankrike har knappast undgått någon, och säkert inte läsare av denna blogg. FN fick 27,73% av rösterna i första omgången, Republikanerna (R) 26,65% socialisterna fick ..."

Alternativa samhällen – vad handlar de om?

PUBLICERAT: 2015-03-17, kl: 16:10
"Ulf Karlström har skrivit detta gästblogginlägg. Han är fil dr, miljöexpert (Macoma Miljöutredningar) , skriver facklitteratur. Han är också med i styrelsen för ”Folkrörelsen Nej till EU”. Ulf har tidigare publicerat inlägg här i flera olika ämnen. De ..."

Ulrich Beck har avlidit

PUBLICERAT: 2015-01-30, kl: 16:10
"Ulf Karlström har skrivit detta gästblogginlägg. Han är fil dr, miljöexpert (Macoma Miljöutredningar) , skriver facklitteratur. Han är också med i styrelsen för ”Folkrörelsen Nej till EU”. Ulf har tidigare publicerat inlägg här i flera olika ämnen. De ..."

Om Sverige, eliten och extremhögern

PUBLICERAT: 2015-01-22, kl: 16:08
"Svensk politik och inte minst fascismen har behandlats och debatterats en del tidigare på denna blogg. Jag har nu nöjet att få presentera ett nytt gästblogginlägg av den norske mästerbloggaren Pål Steigan, ett känt namn i nordisk vänster, och en av de ..."

Om fascismens väg till makten

PUBLICERAT: 2015-01-13, kl: 07:49
"Fascismen har behandlats och debatterats en del tidigare på denna blogg. Under december publicerades sju blogginlägg med många kommentarer, som nog fokuserade på vad fascimen är, hur den bäst bör beskrivas och definieras. Detta gästblogg-inlägg av ..."

Om Arnstad och Hofman – fascismdebatten går vidare

PUBLICERAT: 2014-12-26, kl: 07:32
"Sedan närmare en månad pågår en intensiv debatt om fascism eller närmare bestämt om Sverigedemokraterna (SD) är fascistiskt eller inte. Bland dem som menar att SD är fascistiskt finns Stefan Löfven, Åsa Linderborg, Henrik Arnstad och den välbesökte ..."

Fascismens ansikten – Arnstad och Hofman

PUBLICERAT: 2014-12-23, kl: 06:45
"Sedan närmare en månad pågår en intensiv debatt om fascism, eller närmare bestämt om Sverigedemokraterna (SD) är fascistiskt eller inte. Bland dem som menar att SD är fascistiskt finns Stefan Löfven, Åsa Linderborg och Henrik Arnstad."

Fascismdebatten i en nestors sinne

PUBLICERAT: 2014-12-12, kl: 06:47
"I Aftonbladet 9/12 skrev Åsa Linderborg ”Jo, SD är nyfascister. Sju exempel visar att Stefan Löfven och Magdalena Andersson har rätt.” Mot detta har Sven Hofman kritiska kommentarer, vilket framgår av blogginlägg igår. I Aftonbladet idag vidhåller Åsa ..."

Aftonbladets sju punkter om fascism – Linderborg mot Hofman

PUBLICERAT: 2014-12-11, kl: 07:20
"I Aftonbladet 9/12 skrev Åsa Linderborg ”Jo, SD är nyfascister. Sju exempel visar att Stefan Löfven och Magdalena Andersson har rätt.” Hon skriver ” När Magdalena Andersson och Stefan Löfven kallar SD för ”nyfascister” tar Socialdemokraterna en rejäl ..."

Den förunderliga fascismdiskussionen (del 2)

PUBLICERAT: 2014-12-09, kl: 16:33
"För 3 dagar sedan kommenterade vi den aktuella debatten om SD är ett nyfascistiskt parti genom ett gästblogginlägg ”Är SD ett nyfascistiskt parti” av pseudonymen Sven Hofman, skriven i våras och med fokus på Henrik Arnstads kända bok ”Älskade fascism” ."