De mest diskuterade blogginläggen just nu

Sverigedemokraternas rasism i orubbat bo.

PUBLICERAT: 2012-11-22, kl: 16:57
"// ]]> Turerna runt Sverigedemokraterna befäster ett parti vars ideologi baseras på ett ”Vi och dom”, ett rasistiskt parti. Nu ersätts Kent Ekeroth som filmade och hejade på när Erik Almqvist spottade ur sig rasistiska okvädningsord och sedan beväpnade ..."

6 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Pensioner på villovägar – orsaker och lösningar

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 09:36
"Jag har glädjen att få publicera ett gästblogginlägg av Jan Hagberg , som i hela sitt vuxenliv haft siffror i någon mening som sitt arbetsområde. Han har haft tre längre anställningar: först på KTH som matematiklärare, därefter som statistiker på SCB ..."

EU-valets verkliga resultat!?

PUBLICERAT: 2014-05-28, kl: 07:40
"Jag har glädjen att få publicera ett gästblogginlägg av Jan Hagberg , som i hela sitt vuxenliv haft siffror i någon mening som sitt arbetsområde. (Detta förvånar inte då man läser det mycket tänkvärda inlägget). Han har haft tre längre anställningar: ..."

Om franska valet och Front National

PUBLICERAT: 2014-05-27, kl: 07:00
"Jag har fått förmånen att återge detta inlägg av Jan Myrdal. Hans senaste bok ”Jan Myrdal på tvärs” är annonserad på bloggsidan. Jan Myrdals artikel. ”Med 25% av rösterna blev i EU-valet Front National det största partiet i Frankrike. Samtidigt ..."

EU-valet: Franska Front National nitar Nej – etc.

PUBLICERAT: 2014-05-26, kl: 09:55
"EU-valet gav mer överraskande resultat i Sverige än i t.ex. Frankrike och Storbritannien. I Sverige kan kanske resultat i en positiv tolkning ses som en framgång för vänstern – i traditionellt språkbruk – och för miljöfrågorna. (Det finns olika ..."

Valet i Frankrike – stort bakslag för neoliberalismen och liten framgång för Front National

PUBLICERAT: 2014-04-12, kl: 07:46
"Detta inlägg emanerar från en i mitt tycke bra bedömning i Counterpunch av Philippe Marlière, som är professor i franska och europeiska politik vid University College London i Storbritannien. ”Valet i Frankrike var i slutändan en tydlig men ändå ..."

Stora framgångar för Front National – men inte i Brignoles!

PUBLICERAT: 2014-03-31, kl: 14:07
"Franska kommunvalet igår visade att regerande Socialistpartiet, PS, är valets stora förlorare. Man har brutit sina vallöften och i stort sett fortsatt med Sarkozys alltmera impopulära politik. Konservativa oppositionspartiet UMP utropar sig till segrare ..."

Äntligen stora protester mot Front National!

PUBLICERAT: 2014-03-29, kl: 08:34
"På Dagens Arena skriver idag Ulrika Kärnborg under rubriken ”Blockpolitikens dagar är räknade” att ”På söndag är det dags för andra omgången av de franska lokalvalen. Det är då Frankrikes – och kanske även EU:s – närmaste politiska framtid avgörs.I år ..."

Stora framgångar för högerextrema Front National i grannstaden Brignoles, ja i hela Frankrike

PUBLICERAT: 2014-03-25, kl: 06:43
"Front National (FN) har stora valframgångar i Frankrike , och har enligt en uppgift igår morse fått 21 % av rösterna i ett val med lågt valdeltagande. DN:s korrespondent skriver ”Demokratin är den största förloraren, om man ser till det låga ..."

Front National vann valet före högern+socialisterna i grannstaden Brignoles i Provence

PUBLICERAT: 2013-10-15, kl: 09:20
"För en vecka sedan rapporterade jag att Front Nationals kandidat Laurent Lopez vann första omgången av kantonvalet staden Brignoles med 16 000 invånare i Provence, Frankrike. Han fick drygt 40 % av rösterna, högerns (UMP:s) kandidat 27 %, kommunisterna ..."

Jimmie Åkessons läromästare Le Pen i Front National (FN) störst i Frankrike!? SD på tur här hemma?

PUBLICERAT: 2013-10-14, kl: 07:30
"Det är inte bara i Sverige som partier a la Sverigedemokraterna har framgångar. På sina håll betydligt större framgångar. Enligt en ny opinionsundersökning som återges den franska tidningen Le Nouvel Observateur kan Frankrikes Front National Party (FN) ..."