De mest diskuterade blogginläggen just nu

Framtidspartist javisst (men när är framtiden här?)

PUBLICERAT: 2012-11-24, kl: 15:10
"Det låter och känns ganska bra. Framtidspartiet Socialdemokraterna. Om ni inte vet vad jag skriver om kan ni läsa på här . Jag är nämligen inte längre bara socialdemokrat, jag är också framtidspartist, framtidare, framtid(s) eller vad ni vill. Behovet ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Hopp behöver vi alla

PUBLICERAT: 2012-11-25, kl: 11:57
"I dag befinner vi oss i en värld där det händer saker hela tiden som påverkar oss på olika sätt. Det är både snabba förändringar som mer långsiktiga som är i ständig rullning. Information om vad som händer är bara ett knapptryck iväg på ..."

Urban Bäckström allt mer politisk, som Kålle..

PUBLICERAT: 2012-11-24, kl: 15:34
"Lördag, Vimmerby och solen skiner. Lyssnar på lördagsintervjun med Urban Bäckström. Det finns en försiktig nyfikenhet gentemot vad som sker i socialdemokraterna. Senast är det diskussionen om att få en fungerande arbetsförmedling. Ser samtidigt att Carl ..."

Med Socialdemokraterna mot en framtid med stor tillförsikt...

PUBLICERAT: 2012-11-24, kl: 14:34
"(nu tas det nya och välbehövliga tag från S sida med fokus på framtiden...) Under gårdagen höll Socialdemokraterna ett förtroenderåd som hade att förrätta en del val däribland en valberedning , ett granskningsutskott samt också få ta del av det som ..."