De mest diskuterade blogginläggen just nu

Stadsbesök: Stockholm

PUBLICERAT: 2012-11-27, kl: 11:31
"Jag är så seg i skallen just nu att hälften vore nog och orkar inte klura på böcker från någon exotisk stad, trots att jag gärna befunnit mig på varmare breddgrader. Idag stannar vi alltså i Sverige och närmare bestämt i vår huvudstad. För mig var ..."

4 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Stadsbesök: Stockholm

PUBLICERAT: 2012-12-04, kl: 20:15
"Vår kungliga hufvudstad var målet i förra veckans stadsbesök hos enligt O , uppgiften är att associera böcker, film och annat kulturellt med Stockholm. Jag längtar efter att åka tillbaka dit snart, kanske upptäcka den som turist med min 5-åring nästa ..."

[Nilmas Bokhylla] Stadsbesök: Stockholm

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 06:00
"”Denna veckan har Enligt O valt Stockholm som utgångspunkt och egentligen kan man tycka att det ska bli lättare men just filmdelen är svår för mig. Jag tittar sällan på svenska filmer på grund av att jag inte brukar gilla dem men jag kom på en i alla ..."

[och dagarna går...] stadsbesök – Stockholm

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 10:51
"”Nu ska vi ut och resa med Enligt O igen! Färden går till Stockholm och med tanke på vädret ute och klimatet i samhället så väljer jag att tipsa om Anna-Karin Palms fina roman Snöängel . Min text om boken från januari i år börjar: ”Det är en kall vinter ..."

stadsbesök - Stockholm

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 10:51
"Nu ska vi ut och resa med Enligt O igen! Färden går till Stockholm och med tanke på vädret ute och klimatet i samhället så väljer jag att tipsa om Anna-Karin Palms fina roman Snöängel . Min text om boken från januari i år börjar: "Det är en kall vinter ..."

[Books ABC] Stadsbesök: Stockholm

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 05:47
"”Denna vecka går Enligt O :s resa till Stockholm . Roligt tycker jag, jag gillar eken! Böcker Den första boken (eller snarare serien) jag kommer att tänka på är Sjöwall/Wahlöös serie Roman om ett brott , om polisen Martin Beck. Beck är nog känd av de ..."

Stadsbesök: Stockholm

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 05:47
"Denna vecka går Enligt O :s resa till Stockholm . Roligt tycker jag, jag gillar eken! Böcker Den första boken (eller snarare serien) jag kommer att tänka på är Sjöwall/Wahlöös serie Roman om ett brott , om polisen Martin Beck. Beck är nog känd av de ..."