De mest diskuterade blogginläggen just nu

Vecka 48 på dagensbok.com: Vinnare, spänning och aids

PUBLICERAT: 2012-11-27, kl: 11:30
"Igår var det stor fest i litteratursverige och 18 nominerade gick till att bli 3 vinnare av Augustpriset. Vill du läsa mer om de nominerade böckerna, gör du det här , perfekta julklappstips för både bonusbarnen, moster och syrrans nya kille. På torsdag ..."

4 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Belinda Bauer – Ni älskar dem inte (Exmoor#3)

PUBLICERAT: 2012-12-14, kl: 21:56
"Jag förstår inte hur Belinda Bauer gör men än en gång levererar hon en fullkomligt briljant deckare. Jag bugar av vördnad för denna kvinnas fantastiska talang för att skildra ett litet samhälle och dess invånare. Steven Lamb från de tidigare böckerna är ..."

[dagensbok.com] Andreas Lundstedt, Cecilia Blankens ”Mitt positiva liv”

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 00:00
"”Året var 2000. Jag och min hundvalp Elvis tyckte om att ligga på sängen medan teven flimrade ett par meter därifrån. Jycken hade inte visat minsta musikintresse men när Alcazars internationella genombrottshit “Crying at the Discoteque” spelades på ..."

Andreas Lundstedt, Cecilia Blankens "Mitt positiva liv"

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 00:00
"Året var 2000. Jag och min hundvalp Elvis tyckte om att ligga på sängen medan teven flimrade ett par meter därifrån. Jycken hade inte visat minsta musikintresse men när Alcazars internationella genombrottshit “Crying at the Discoteque” spelades på någon ..."

[dagensbok.com] Emmy Abrahamson ”Only väg is upp”

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:00
"”Emmy Abrahamson hör till de ungdomsboksförfattare som låter sina karaktärer ladda texten med humor. Humorn blir ett verktyg, ett sätt att göra litteraturen mer intressant. Andra som jobbar på liknande sätt är till exempel Jenny Jägerfeld och dagensboks ..."

Emmy Abrahamson "Only väg is upp"

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:00
"Emmy Abrahamson hör till de ungdomsboksförfattare som låter sina karaktärer ladda texten med humor. Humorn blir ett verktyg, ett sätt att göra litteraturen mer intressant. Andra som jobbar på liknande sätt är till exempel Jenny Jägerfeld och dagensboks ..."

[dagensbok.com] Belinda Bauer ”Ni älskar dem inte”

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 00:00
"”Det försvinner barn från Exmoorheden. Ur bilar försvinner de. Och ur skolbussar. Under korta ögonblick då föräldrarna inte har dem under uppsikt försvinner de, och det enda som finns kvar där barnen en gång varit är post it-lappar med små meddelanden."

Belinda Bauer "Ni älskar dem inte"

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 00:00
"Det försvinner barn från Exmoorheden. Ur bilar försvinner de. Och ur skolbussar. Under korta ögonblick då föräldrarna inte har dem under uppsikt försvinner de, och det enda som finns kvar där barnen en gång varit är post it-lappar med små meddelanden."