De mest diskuterade blogginläggen just nu

Allianspolitikernas mest crazy avdrag

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 09:23
"DRAGET . Alliansen driver en tydlig avdragslinje där barnkalas , bartenders och läxhjälp är bara tre exempel. Alliansen har också en tydlig linje där det privata är politiskt. Här följer en lista på de alliansföreträdare som tagit Maud Olofsson på ordet ..."

4 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Om subvention till privatundervisning

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 15:27
"Privatundervisning För några dagar sedan skrev Jonas Vlachos (docent i nationalekonomi vid Stockholms universitet och Institutet för näringslivsforskning) en skarpt kritisk artikel om att införa RUT-avdrag för privatundervisning. Han framför flera skäl ..."

Pensionärer och sjuka betalar de rikas fester

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 07:30
"Det är tragiskt hur en Regering öser ut miljarder till företag i RUT och för att bekosta det tar pengar från sjuka, arbetslösa och pensionärer. Nu har media fokuserat lite kring det mygel och fusk som finns i dessa branscher, och vi kan även konstatera ..."

Vem har råd med Rut?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 19:27
"Varför inte göra livet lite lättare och anlita Rut så här inför julen? Putsa silvret, byta gardiner och putsa fönstren, julstädningen står för dörren. Tänk om jag skulle anlita hjälp enkom för att få halva kostnaden avdragsgill. Nyttja Rut-avdraget även ..."

RUT-avdraget till snart allt - städning, läxhjälp, barnkalas, bartender m m...

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 10:51
"(Ska man få RUT-avdrag för att få avnjuta en drink serverad av Charlie på Charlie´s Bar på Aruba...? foto: David Lahuta) Jag ställer den frågan efter att ha tagit del av att det ser ut att bli så att man ska kunna få dra av för bartender och barnkalas ..."