De mest diskuterade blogginläggen just nu

SD, spottloskor & grymtljud

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 15:50
"Dags för ytterligare en runda i SDs krisbunker. Riksdagsledamoten Lars Isovaara har blivit polisanmäld för förolämpning. Enligt DN har Isovaara ” förolämpat en riksdagsvakt med utländsk härkomst. Det ska bland annat ha skett genom att han spottat och ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

TIO SMÅ SD-GUBBAR

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 21:32
"Foto: Claudio Bresciani / Scanpix Tio små SD-gubbar promenerade en natt utanför en bio, en skrek ”hora, babbe, blattelover” så var de bara nio… Nio små SD-gubbar tog järnrören och måtta’, en filmade allt så blev de bara åtta. Åtta små SD-gubbar gav sin ..."

Ser man på, SD-ledamot i riksdagen spottar och gör grymtande ljud..

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:01
"(illustr: Martin Kellerman) Det var inte alls särskilt länge sedan som det blåste riktigt ordentligt kring Sverigedemokraterna och dess partiledning, efter det att trenne ledande Sverigedemokrater efter en dispyt en sommarkväll i Stockholm 2010 tagit ..."

Från Järnrör till spottande...

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 15:50
"Färgen krackelerar allt mer och egentligen är det ingen som är snopen. Vi vet var grunden till Sverigedemokraterna kommer ifrån och vilka värderingar som de bär med sig. Inte en ordningsvakter är fredade när de spottar fram sina budskap... Idag noterar ..."