De mest diskuterade blogginläggen just nu

SD ett parti i kris?

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 17:29
"_ // // ]]> Sverigedemokraterna kom in i riksdagen som ett främlingsfientligt parti . Nu när masken har fallit och partiet visar upp sina rasistiska ränder så tycker vissa tydligen att det är bra. Ser man till sverigedemokraternas väljarbas är det inget ..."

3 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Rumsrent vänsterparti en del av anledningen till SD:s tillväxt

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 08:12
"Man tycker att ett vänsterparti värt namnet skulle kunna växa i en sådan situation som Sverige befinner sig idag. Men inte. Vänsterpartiet får inget ökat stöd i opinionen, vänsterpartiet står och stampar. I sin iver att vara makten till lags, att vara ..."

Vad var det jag sa! #sdgate

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 19:36
"Tänkte ta tillfället i akt att citera mig själv . " Jag tror tyvärr att sympatierna för SD är de röster som traditionellt sett gått till oppositionen under en mellanvalsperiod. (Förra mandatperioden hade Socialdemokraterna drygt 40% motsvarande tid)."

Dags att inse varför SD går upp trots alla skandaler...

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 10:50
"(trots alla skandaler på sistone har Åkesson och hans parti fortsatt medvind - illustr: Erik-Rune) Det har som redan är väl bekant varit en formidabel storm runt Sverigedemokraterna de senaste veckorna och om det kan man orda mycket. Det har tagits upp ..."