De mest diskuterade blogginläggen just nu

Liten bildskola

PUBLICERAT: 2012-12-05, kl: 15:47
"I nästa nummer av Biblioteksbladet (nr 10:2012) kommer en debattartikel av mig att finnas med. Den handlar om småbarnsböckerna med Stina Wirséns figur ”Lilla Hjärtat” och deras tillvaro på biblioteken, som jag ifrågasätter. Jag kommer därför inte att ..."

5 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Klokt om Disney

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 18:23
"Så bra och tänkvärt skrivet. Jag ryser flera gånger när jag läser texten, speciellt avsnittet från dagis: ” Jag minns en dag på dagis när jag var fem eller sex år. Min bästa vän hade hår som var lika eldoranget som Pippi Långstrumps och hennes mamma ..."

Ignorance is a bliss...

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 21:17
"Hej! Nu ska jag skriva om något som redan sagts väldigt många gånger. Jag skriver det för jag har fortfarande folk på FB som totalt missat poängen så jag ska inte vara den som är den, ack den som ger sig utan att ens försöka. För vet ni? jag tyckte ..."

PK-maffian — här är vi!

PUBLICERAT: 2012-12-17, kl: 22:47
"Det gnölas över PK-maffian, som förstör våra fina traditioner och lägger sig i. Kanske är det dags för denna maffia att träda fram och förklara sig. Först då det där ordet PK , politiskt korrekt . Närmast kan det väl översättas med att vilja vara ..."

Att befinna sig mitt i normen kan göra oss blinda för vad vi ser…

PUBLICERAT: 2012-12-15, kl: 20:18
"Det finns så många som skriver om det bättre och mer insiktsfullt och jag kommer länka till dem samtidigt som jag skriver om mitt perspektiv. Om det där mer perspektiv skriver Tuva Minna Linn bra i inlägget Om att lära känna sin position . Det finns ..."

Länkar som sammanfattning

PUBLICERAT: 2012-12-15, kl: 15:41
"Här är länkar som jag varmt rekommenderar angående debatten om Blackface, Pickaninny, Disney, Lilla Hjärtat, Tintin, pepparkaksgubbar och annat. Min personliga sammanfattning kommer förhoppningsvis de närmsta dagarna, men läs gärna dessa tills dess: Vet ..."