De mest diskuterade blogginläggen just nu

Låt den gamla politiska bloggosfären dö i frid

PUBLICERAT: 2013-01-04, kl: 15:09
"Emma @opassande tar upp en intressant fråga på Ajour: den politiska bloggosfärens försvinnande . I Sverige ska tilläggas. Det finns en hel del intressanta diskussioner i kommentarerna där bland annat @annatroberg noterar att kanske själva idén om en ..."

5 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Propagandan går inte fram och media blir mer anarkistiskt!

PUBLICERAT: 2013-01-06, kl: 19:43
"Framtidsutmaning i bokform Om Centerns kommande partiprogram ska avgöras av internt krypskytte eller genom deras egna process vet jag inte. Men i dagsläget är det mer drag i den processen än vad som ska hända inom t.ex. socialdemokraterna och ..."

Är det politiska bloggandet dött?

PUBLICERAT: 2013-01-06, kl: 19:00
"Inte vet jag. Men jag tror inte det. Min blogg har fler läsare än någonsin. I själva verket är det numera Sveriges mest lästa politiska blogg på svenska. Detta om vi räknar bort de nazistiska uthängnings- och hatsajterna och telegramservicebloggen ..."

ATT PÅVERKA ELLER INTE PÅVERKA, DET ÄR FRÅGAN

PUBLICERAT: 2013-01-06, kl: 15:40
"Bild: Foto från Netroots brainstorming på Bommersvik inför valet 2010. Månne ädlare att lida och fördraga ett bittert ödes styng och pilar? Eller att ta till vapen mot ett hav av kval och göra slut på dem med ens…? Några av de mest läsvärda bloggarna ..."

Det svåra skiftet i den digitala politiska debatten

PUBLICERAT: 2013-01-04, kl: 21:33
"Att blogga om politik och aktuella samhällsfrågor är något jag har hållit på med sedan 8 år tillbaka. Början av 2005 startade jag och det var alldeles i början av den boom som sedan har utvecklats enormt på mindre än tio år. Redan i juni bloggade jag om ..."

Hur partipolitiken dödade det politiska bloggandet

PUBLICERAT: 2013-01-04, kl: 15:22
"Bloggar är fenomenala verktyg. Med dem kan vem som helst inleda en diskussion om de frågor de vill diskutera, bygga engagemang för densamma och på de stora hela vara en kraft för social förändring genom att mobilisera opinionen bland de berörda ..."