De mest diskuterade blogginläggen just nu

Utgivarna: ”Inte fel att kräva betalt av Google”

PUBLICERAT: 2013-01-04, kl: 15:43
"Utgivarnas VD Jeanette Gustafsdotter välkomnar det nya tyska lagförslaget som innebär att Google kan tvingas betala dagspressen för att länka till deras ..."

14 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Förbjud inte länkar på webben!

PUBLICERAT: 2013-01-13, kl: 23:42
"Tidningsutgivarnas VD Jeanette Gustafsdotter välkomnar det tyska lagförslag om att införa restriktioner för länkning på Internet som jag tidigare kritiserat , se artikel i Journalisten . Efter att ha blivit grundligt sågad i kommentarer och på Twitter ..."

Långläsning om länkar, Google News och Journalistförbundet

PUBLICERAT: 2013-01-11, kl: 11:47
"Det började med ett par artiklar i tidningarna Resumé och Journalisten där såväl (tidnings)Utgivarnas VD Jeanette Gustafsdotter – klicka HÄR och HÄR – som Olle Wilöf, upphovsrättsjurist på Journalisförbundet – läs HÄR – och Jonas Nordling, ordförande i ..."

Hälsokost

PUBLICERAT: 2013-01-10, kl: 09:52
"En ny kärleksfull sida om Hälsokost som snabbt får kosmol att verka omoderna, ja som faktiskt kan komma att revolutionera diktaturreklamen som egenart har nu nått ytan Mina damer och herrar, kära läsare. Det är med stor noggrannhet i rösten jag för ..."

Proteinpulver mot fetma?

PUBLICERAT: 2013-01-08, kl: 22:02
"Flera ledande bloggare inom Whey och kosttillskott har rapporterat om den senaste studien om hur Whey Proteinpulver kan tänkas vara aktivt mot det metabola syndromets konsekvenser som fetma och diabetes typ 2. Först kom faktaportalen om Whey ..."

LIKA HJÄRNDÖTT SOM ZOMBIES

PUBLICERAT: 2013-01-08, kl: 00:30
"Som jag alltid hävdat så finns det en mänsklig egenskap som fördummar mer än allt annat. GIRIGHET Efter all diskussion om illegal fildelning vill man nu fortsätta med att lagstifta om länkningar. Nej , det är inte första April, i Tyskland filar man nu ..."

Veckans plattnacke v.1

PUBLICERAT: 2013-01-07, kl: 21:45
"Året hann inte mycket mer än börja förrän Utgivarnas VD Jeanette Gustafsdotter kammade åt sig en utmärkelse. Detta genom att i Journalisten ställa sig allmänt positiv till lagförslag som tvingar Google att betala för länkar till nyhetsartiklar, och i ..."

Ska länkar bli förbjudna?

PUBLICERAT: 2013-01-07, kl: 17:03
"Under den gångna helgen har det varit en hel del diskussion om länkar, och inte riktigt på det sätt som de flesta som är verksamma inom SEO-världen är vana vid. Det är en debatt som vid första anblick verkar handla om huruvida det ska vara tillåtet att ..."

[Svensson] Utan länkar inget Internet

PUBLICERAT: 2013-01-07, kl: 15:45
"Utan länkar kan webben inte existera. Då finns det ingen webb att tjäna pengar på, och därför bör man aldrig bygga upp sin ekonomi kring länkar. Jag har sagt det förut, och det slutar inte vara en sanning bara för att den är lika gammal som www. Det är ..."

Utan länkar inget Internet

PUBLICERAT: 2013-01-07, kl: 15:45
"Utan länkar kan webben inte existera. Då finns det ingen webb att tjäna pengar på, och därför bör man aldrig bygga upp sin ekonomi kring länkar. Jag har sagt det förut, och det slutar inte vara en sanning bara för att den är lika gammal som www. Det är ..."

Länkar är nätets syre

PUBLICERAT: 2013-01-07, kl: 02:37
"En gång i tiden läste barnet Marcus Fridholm en serie, där en galen seriefigur som fått all makt i sin hand berättade att han skulle ta ut skatt på luft. Vi skulle betala per andetag, gäspning, nysning och så vidare. Jag minns inte, men det skulle inte ..."