De mest diskuterade blogginläggen just nu

När avgår Annie Lööf?

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 11:25
"Centerpartiet har på någon månad tappat mer än var fjärde väljare. Enligt en undersökning från Sifo publiceras i dagens DN backar C med 1,3 procentenheter och landar på 3,2%. Ett tapp på 1,3 är för M eller S i sig illa, men för lilla Centerpartiet är ..."

8 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

MEN OM JAG NU SKALL VARA LITE SNÄLL OCH INTE HACKA PÅ ANNIE LÖÖF

PUBLICERAT: 2013-01-21, kl: 21:13
"Skrev igår om att snart är Centern så litet att man börjar tycka synd om dom, istället för att häckla dom som jag brukar göra. Men hur har den här vansinniga situationen med ideprogrammet uppstått ? Finns det två Centerpartier eller vad handlar det om."

Förväntat att Annie Lööf skulle leda centern mot undergången

PUBLICERAT: 2013-01-21, kl: 07:22
"Redan när Annie Lööf valdes till centerledare skrev jag att det vare ett bra val därför att det skulle utplåna centerpartiet som ett av Sveriges större partier. Den extrema nyliberala falangen som hon tillhör, den så kallade stureplanscentern, skulle ..."

Alliansens djupa kris

PUBLICERAT: 2013-01-21, kl: 07:09
"I dag presenteras ännu en opinionsmätning som får Fredrik Reinfeldt att ha fortsatt bekymmer. En mätning som visar att alliansen har en stor uppförsbacke, såphal och som den sidan inte har vallat för. Det regeringsunderlag som han skryter om att han har ..."

Merkel led förlust i Niedersachsen – SPD och de Gröna tog hem segern

PUBLICERAT: 2013-01-21, kl: 02:47
"Tji fick Merkel i Niedersachsen. Racet var jämt men den merkelmerkantilistiska Järnkanslerinnan – som så ultimativt beordrar svältpolitik i eurozonen, att nazister kunnat stövla fram och slå ner politiska motståndare på bästa sändningstid respektive ..."

Sista dansen för Annie?

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 20:56
"Nu är centern ute på riktigt hal is . Efter Maud Olofssons och numera Annie Lööfs högerskär har partiet förlorat mark. Ett tidigare socialkonservativt/socialliberalt parti med landsbygdens väl i förgrunden har bytt skepnad. Inte kan det var kul att vara ..."

Beethovens femma passande musik för Centern och för Alliansen...?

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 11:40
"(Annie Lööfs Centerparti allt mer fjärran platser i riksdagen, enligt SIFO:s januarimätning...) Ja det är en fråga som jag ställer efter att ha tagit del av SIFO:s senaste opinionsmätning nu på söndagsförmiddagen. Centerpartiet som under den senaste ..."

Alla hackar på Annie Lööf…

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 09:20
"Sedan några månader bakåt i tiden så har Centerpartiets Annie Lööf blivit var mans niding. Det är inte speciellt överraskande för dem som följer den inrikespolitiska debatten, för det är stötande att hon går från skolbänken till sitt livs första arbete ..."

CENTERN – POLITISK DÉJÀ VU

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 09:13
"Foto: Pontus Lundahl / Scanpix Den 12 januari jublade centerpartisterna lite och lite där över den senaste opinionsundersökningen från Demoskop. Centerpartiet hade vänt uppåt, det var ett parti som var på väg åt rätt håll och som trodde att debatten om ..."