De mest diskuterade blogginläggen just nu

CENTERN – POLITISK DÉJÀ VU

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 09:13
"Foto: Pontus Lundahl / Scanpix Den 12 januari jublade centerpartisterna lite och lite där över den senaste opinionsundersökningen från Demoskop. Centerpartiet hade vänt uppåt, det var ett parti som var på väg åt rätt håll och som trodde att debatten om ..."

5 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

MEN OM JAG NU SKALL VARA LITE SNÄLL OCH INTE HACKA PÅ ANNIE LÖÖF

PUBLICERAT: 2013-01-21, kl: 21:13
"Skrev igår om att snart är Centern så litet att man börjar tycka synd om dom, istället för att häckla dom som jag brukar göra. Men hur har den här vansinniga situationen med ideprogrammet uppstått ? Finns det två Centerpartier eller vad handlar det om."

Vanligt folk och lånade uppdrag

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 11:48
"Dagstidningarna vräker nu ut rubriker om centerpartiets kris och det faktum att regeringsalliansen har nu inte bara ett, utan två, partier under eller i en mer permanent tumlande vågrörelse runt riksdagsspärren. Fast lite bekymrad blir jag när jag läser ..."

Beethovens femma passande musik för Centern och för Alliansen...?

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 11:40
"(Annie Lööfs Centerparti allt mer fjärran platser i riksdagen, enligt SIFO:s januarimätning...) Ja det är en fråga som jag ställer efter att ha tagit del av SIFO:s senaste opinionsmätning nu på söndagsförmiddagen. Centerpartiet som under den senaste ..."

Är det över nu för Centern?...

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 10:38
"Siffrorna säger sitt. Men än så är det inte över. Det kan mycket väl vara så att Centern kommer finnas kvar i riksdagen efter att rösterna har räknats i valet andra söndagen i september 2014. Ska väll även säga att det ser hyfsat ut för ..."

Småföretagen måste få bättre villkor

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 09:35
"Samtidigt som det parti som normalt är associerat med småföretag och landsbygd åker berg-o-dalbana runt 4%-spärren så är just småföretagen i behov av regelförändringar och förenklingar. Det är sant att vi i Sverige måste tänka nytt när det gäller en ..."