De mest diskuterade blogginläggen just nu

Sista dansen för Annie?

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 20:56
"Nu är centern ute på riktigt hal is . Efter Maud Olofssons och numera Annie Lööfs högerskär har partiet förlorat mark. Ett tidigare socialkonservativt/socialliberalt parti med landsbygdens väl i förgrunden har bytt skepnad. Inte kan det var kul att vara ..."

5 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

MEN OM JAG NU SKALL VARA LITE SNÄLL OCH INTE HACKA PÅ ANNIE LÖÖF

PUBLICERAT: 2013-01-21, kl: 21:13
"Skrev igår om att snart är Centern så litet att man börjar tycka synd om dom, istället för att häckla dom som jag brukar göra. Men hur har den här vansinniga situationen med ideprogrammet uppstått ? Finns det två Centerpartier eller vad handlar det om."

En ytterst bisarr och oacceptabel konsekvens, Engström...

PUBLICERAT: 2013-01-21, kl: 08:56
"Uppsägningstvistutredningen föreslår så pass stora försämringar i skyddet för de anställda, som vid en oskälig grund för uppsägning vänder sig till Arbetsdomstolen (AD) och vinner - kan "se fram emot" att få en radikalt sänkt ersättning från ..."

Förväntat att Annie Lööf skulle leda centern mot undergången

PUBLICERAT: 2013-01-21, kl: 07:22
"Redan när Annie Lööf valdes till centerledare skrev jag att det vare ett bra val därför att det skulle utplåna centerpartiet som ett av Sveriges större partier. Den extrema nyliberala falangen som hon tillhör, den så kallade stureplanscentern, skulle ..."

Merkel led förlust i Niedersachsen – SPD och de Gröna tog hem segern

PUBLICERAT: 2013-01-21, kl: 02:47
"Tji fick Merkel i Niedersachsen. Racet var jämt men den merkelmerkantilistiska Järnkanslerinnan – som så ultimativt beordrar svältpolitik i eurozonen, att nazister kunnat stövla fram och slå ner politiska motståndare på bästa sändningstid respektive ..."

Alla hackar på Annie Lööf…

PUBLICERAT: 2013-01-20, kl: 09:20
"Sedan några månader bakåt i tiden så har Centerpartiets Annie Lööf blivit var mans niding. Det är inte speciellt överraskande för dem som följer den inrikespolitiska debatten, för det är stötande att hon går från skolbänken till sitt livs första arbete ..."