De mest diskuterade blogginläggen just nu

Låglönejobb istället för en skola värd namnet?

PUBLICERAT: 2013-01-24, kl: 17:58
"Statsminister Reinfeldt sa under toppmötet i Davos att vi har för få låglönejobb och att det är en av orsakerna till att vi har en skenande ungdomsarbetslöshet i Sverige. Att det finns ett uppdämt behov av just låglönejobb bland unga menar statsminsiter ..."

5 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Skuldnedskrivningar, EUexits och avskaffande av euron

PUBLICERAT: 2013-01-27, kl: 04:37
"Hela det neoliberala luftslottsbygget kommer inom kort att rasa, eftersom det, utöver att bygga upp astronomiska skuldberg, orsakat hela världens realekonomiska och ekologiska kollaps med sina ovillkorliga krav på globaliserad, värdepapperiserat ..."

Låglönejobben är redan här, som en upplysning

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 20:06
"När jag hörde stadsminister Fredrik Reinfeldt pratat om att Sverige behöver fler låglönejobb så funderade jag på om han verkligen inte ser vad den så kallade sysselsättningsfasen skapat. Denna sysselsättning som kallas Fas 3 p.g.a. tidigare namn är ..."

Vi och Dom Sverige 2013 - den nedlåtande människosynens betydelse...

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 08:20
"(det är tydligt i Alliansens Sverige vilka som är måltavlan - illustr: Robert Nyberg) Det är snart slut på januari månad och idag kommer den så efterlängtade lönen att betalas ut vilket markerar ett slut på en av årets mest tuffa månader rent ..."

Fredrik Reinfeldt är helt ute i jobbfrågan

PUBLICERAT: 2013-01-24, kl: 21:59
"I går presenterades en prognos över bristyrken i inom en mycket kort framtid. Samtidigt med detta visar det sig att arbetsgivare fortsätter att leta med ljus och lykta efter nya medarbetare men kan inte finna dessa då människor inte har rätt utbildning."

Vad jag behöver veta om skolan är...

PUBLICERAT: 2013-01-24, kl: 20:15
"...inte särskilt mycket. Jag vet att det finns en iver över att mäta, utvärdera och testa barnen, metoderna och resultaten. Jag delar inte denna iver. Som politiker i stadsdelsnämnden med ansvar för skolan behöver jag veta ett fåtal saker. Jag behöver ..."