De mest diskuterade blogginläggen just nu

Jobbpakten som sprack symboliserar Reinfeldts misslyckande

PUBLICERAT: 2013-01-29, kl: 19:49
"Jag är inte förvånad över ” spracket ”. Svenskt Näringsliv är idag Urban Bäckströms ledning en extremt politiserad organisation. Att tro att de skulle avstå från att försöka utnyttja konjukturläget till att försämra villkoren på svensk arbetsmarknad var ..."

6 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Petter & Daniel Adams-Ray – Håll Om Mig

PUBLICERAT: 2013-02-17, kl: 23:10
"Lyssna på Petter - Håll om mig via spotify. Håll om mig finns med på skivan Håll om mig som släpptes år 2012, spår nr: 1 Mer: Petter's officiella hemsida Petter blickar tillbaka Vad skriver bloggarna om Petter & Daniel Adams-Ray Kålle: Skärp dig eller ..."

Svenskt Näringsliv hoppar av jobbpakten

PUBLICERAT: 2013-01-30, kl: 08:25
"En sprucken jobbpakt Igår morse meddelade Svenskt Näringsliv, genom dess VD Urban Bäckström, att man lämnar förhandlingarna om den jobbpakt som regeringen vill genomföra. LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson, som var den som tog emot budskapet, ..."

Alla äggen i en korg eller jobbpakten som sprack...

PUBLICERAT: 2013-01-30, kl: 08:11
"(igår kom beskedet Reinfeldts storslagna jobbpakt spricker, kanske finns det hjälp att få ovan där? foto: Riksdagen) Under gårdagseftermiddagen slog beskedet i media ned som en blixt från klar himmel, den jobbpakt som förhandlades om mellan LO, Svenskt ..."

Snart utbryter kaos i EU

PUBLICERAT: 2013-01-30, kl: 07:23
"Den katastrofsituation som eurozonen befinner sig i, med 55 % ungdomsarbetslöshet i Spanien och f ö en hel europeisk ungdomsgeneration på flykt undan massarbets- och bostadslöshet, kan snabbt övergå i ett okontrollerbart kaos. Detta kan utnyttjas av ..."

Vad återstår nu Reinfeldt?

PUBLICERAT: 2013-01-29, kl: 20:30
"När jag gick hem från jobbet idag så funderade jag på hur regeringen Reinfeldt bedriver en dubbel utsugning av de sämst lottade i vårt samhälle. Dels suger regeringen ut de som har minst, dels kommunerna som ska stötta dem. De första genom att ..."

Reinfeldts sista verktyg gick honom ur händerna

PUBLICERAT: 2013-01-29, kl: 20:24
"Kan tråkigt nog konstatera att Reinfeldts och Borgs sista verktyg för att minska på den förfärligt höga ungdomsarbetslösheten slank de ur näven i dag. Uppenbarligen kunde parterna inte komma överens med den så kallade jobbpakten. Tråkigt för alla inte ..."