De mest diskuterade blogginläggen just nu

if we wait until we’re ready, we’ll be waiting for the rest of our lives.

PUBLICERAT: 2013-02-01, kl: 05:20
"2012 var inte mitt favoritår. Även om det till stor del bara handlade om en kille som sa att han inte hade lust något mer så skakade det ändå om allt på ett sätt jag inte var beredd på. Jag tror att det delvis berodde på att jag hade så många planer för ..."

7 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

Blogginlägget som skapar livskriser

PUBLICERAT: 2013-02-04, kl: 17:00
"Liksom många andra läser jag regelbundet bloggen Niotillfem . Kanske lite för regelbundet, nu när jag tänker på det. Vi som läser Sandras blogg har följt hennes livskris det senaste året. Hon har alltså flyttat från Stockholm till New York och skaffat ..."

Fullt upp

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 09:15
"Sandra Beijer skall flytta till Paris. Jag tänkte skriva om det igår men jag hade fullt upp så det blev inte av. Men nu skriver jag om det. Jag tycker att det är fantastiskt att hon skall göra verklighet av sin dröm att skriva en bok. Eftersom hon har ..."

Att leva i drömmen

PUBLICERAT: 2013-02-02, kl: 15:30
"Det här inlägget läste jag i dag på min absoluta favoritblogg och det gick rakt in i min kropp. Alltså det här med att Att man får inte leva om sitt liv det är det som är grejen . Jag avskyr vinter, så varför plågar jag mig med att bo i det land som har ..."

Randiga gänget

PUBLICERAT: 2013-02-02, kl: 10:51
"Matheo och jag städar hela lägenheten. Det är SÅ skönt när man har den där städenergin. Jag har tom rensat ut ”stressplatserna” – lådor/skåp som man bara har proppat med skit och inte orkar öppna för de stressar en. Idag ska jag vara Stefans svans. Han ..."

Om att följa sina drömmar och sånt

PUBLICERAT: 2013-02-01, kl: 23:40
"Alltså, jag älskar sånt här . ÄLSKAR det. Folk som vågar följa sina drömmar och packa upp hela sina liv och starta om på nytt någon annanstans. Det får mig att vilja sälja allt jag äger och resa jorden runt eller flytta till något spännande land och ..."

AVUNDSJUKAN!!!

PUBLICERAT: 2013-02-01, kl: 17:18
"Jaha då ska Sandra flytta till Paris och leva på att skriva sin blogg den lilla lilla bajskorven. Om jag är avundsjuk, missunnsam och obefogat negativ inställd till denna människa som inte förtjänar något ont alls? Svar: ja. FYYYY faaaaeeen vad avis jag ..."

En reflektion om klasstillhörighet och om mod…

PUBLICERAT: 2013-02-01, kl: 12:36
"Zäta som driver bloggen Zettermark, skrev ett inlägg om sin egen normativitet , hon bryter ju normer på vissa sätt men på andra är hon en del av dem. Detta inlägg skapade ringar på vattnet och ett facebookevent där man skulle diskutera på vilket sätt ..."