De mest diskuterade blogginläggen just nu

Slutet för Style by Tyra

PUBLICERAT: 2013-02-12, kl: 09:23
"Jag vet inte hur jag ska börja ett sånt här inlägg. Men vi har beslutat för att stänga ner Style by Tyra. Jag var en av bloggarna som startade en webbshop först av alla. Tillsammans med ett fantastisk team så satte vi ribban väldigt högt. I början när ..."

5 bloggar länkade till inlägget för mer än tre dagar sedan:

STYLE BY TYRA I KONKURS

PUBLICERAT: 2013-02-13, kl: 16:33
"Style by Tyra ska stängas ner (konkurs), vilket verkligen är tråkigt!! Jag tycker dom har sjukt fina kläder.. Tyra skrev på sin instagram ”style_by_tyra” att de har ansökt om konkurs för att få stänga ner Style by Tyra. Anledningen är för att hon och ..."

STYLE BY TYRA I KONKURS.

PUBLICERAT: 2013-02-12, kl: 13:37
"Idag berättade Tyra att Style By Tyra läggs ner. Det var väl på tiden? Men man har ju kunnat förstå att det legat i luften. Inte bara för att Style by Tyra har haft megarea i ett par månader nu men också för att Tyra verkar ju må allt annat än bra. Men ..."

SBT IN MY ♥ 4EVER.

PUBLICERAT: 2013-02-12, kl: 12:09
"Jag läste precis Tyras inlägg om att Style by Tyra ska läggas ner. Just nu vet jag faktiskt inte vad jag tänker och känner och tycker. Jag måste fundera lite. Och även om jag lämnade för över ett år sen så är min första känsla sorg. Lite som om någon ..."

Style by Tyra läggs ner

PUBLICERAT: 2013-02-12, kl: 12:08
"Jag blir faktiskt lite ledsen när jag läser Tyras inlägg om att Style by Tyra skall läggas ner för att det är så svårt att få ett företag att gå runt. Men samtidigt så hör man på Tyra att hon är lättad. Det är så mycket jobb och så stor press att driva ..."

Style by tyra går i konkurs

PUBLICERAT: 2013-02-12, kl: 11:29
"Nu har Tyra kommit ut med vad hon skulle berätta för sina läsare och det är att igår så lämnade hon in en konkursansökan till tingsrätten. Hon skriver att det tråkiga är att nu måste hon och sin partner John betala in flera hundra tusen kr var för att ..."