De mest diskuterade nyheterna just nu

20 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Fler måste hitta Nemokratis blogg!

PUBLICERAT: 2012-03-03, kl: 00:24
"29 feb gick en samlad , europeisk fackföreningsrörelse ut i gemensam protest mot den tyskledda Europakten och dess utmärglande svältpolitik . Vad gör Stefan Löfvén och “socialdemokraterna” i gammal god (M)edlöpartradition då? Svar: Gemensam sak med ..."

”varje förslösad skattekrona är stöld från de fattiga”

PUBLICERAT: 2012-03-02, kl: 14:38
"Gustav Möllers ord stämmer fortfarande. När vi ska investera i våra gemensamma resurser så effektivt som möjligt är utbildning som den viktigaste investeringen vi kan göra. Vi vet att utbildning leder till såväl jobb som personlig utveckling, vilket ..."

Om socialdemokraternas färd framåt valet 2014....

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 17:29
"Jag ska så när eftermiddagen är på väg att bli kväll (dagarna går så j*vla fort, när man har roligt) uppmärksamma socialdemokraterna som nu börjar att kunna fokusera på politiken och organisationen som båda behöver en översyn och en uppfräschning. Det ..."

Nybesiktigad socialdemokrati får klartecken att köra vidare

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 16:27
"" Ett tydligt trendskifte ". Så skriver Novus i sin senaste analys om de förändringar som har skett i väljarnas syn på vilka partier de känner förtroende för i några av de viktigaste politiska frågorna. Mätningen som presenterades i går i TV4 Nyheterna ..."

Lägg av ni fattar ingenting!

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 10:08
"Hur länge ska ungdomar låta sig förnedras av politiker? I Varberg finns inte ens PRAO för högskolelever? Annars finns det högt flyende planer på uppgradering av JAS för 30 miljarder att bilda stomme i det SVENSKA försvaret. Frågan är vem vi ska slåss ..."

Löfvén – med (S)tövelklacken mot det europeiska löntagarkollektivet

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 08:18
"29 feb gick en samlad , europeisk fackföreningsrörelse ut i gemensam protest mot den tyskledda Europakten och dess utmärglande svältpolitik . Vad gör Stefan Löfvén och “socialdemokraterna” i gammal god (M)edlöpartradition då? Svar: Gemensam sak med ..."

Sverige – Handelsresande i Folkmord II

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 05:10
"Svenska Kyrkan vänder sig nu mot den ökande svenska vapenexporten till diktaturer. Jag håller med. Det är hög tid att kräva ett stopp för denna blodiga och mörklagda hantering . Svenska Kyrkan har förskrivit ett brev som man kan skicka till ..."

Dags för det politiska samtalet.

PUBLICERAT: 2012-02-29, kl: 20:06
"Stefan Löfven får redan efter så kort tid som socialdemokraternas nye partiledare höga förtroendesiffror och kan ge Fredrik Reinfeldt en match . Med den ökande medialiseringen av politiken har de politiska företrädarna blivit allt mer intressanta medan ..."

Sossetoppen eller socialfestivalen??

PUBLICERAT: 2012-02-29, kl: 16:47
"Har ni tänkt på en sak? Nu när Aftonbladet gett Stefan Löfven glädjebeskedet om att han leder förtroendeomröstningen mellan honom och Reinfeldt, så tänker i alla fall jag på vilka sossar som ligger i topp på Socialdemokraternas egen topplista eller ..."

I ljuset av parentesen

PUBLICERAT: 2012-02-29, kl: 14:55
"Socialdemokraternas nya partiledare, Stefan Löfven , får höga siffror i en ny förtroendemätning. 47 procent av de tillfrågade har stort, eller mycket stort, förtroende för Löfven. Det är i klass med vad Mona Sahlin hade när hon låg på topp."