De mest diskuterade nyheterna just nu

18 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Nybesiktigad socialdemokrati får klartecken att köra vidare

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 16:27
"" Ett tydligt trendskifte ". Så skriver Novus i sin senaste analys om de förändringar som har skett i väljarnas syn på vilka partier de känner förtroende för i några av de viktigaste politiska frågorna. Mätningen som presenterades i går i TV4 Nyheterna ..."

Att vara en av dem det inte talas om

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 12:11
"Jaha, vad har hänt i världen? Det var värmerekord i går, riktigt härligt! Nu är det på väg att bli lite kyligare igen, men så länge jag slipper allt jävla mög på trottoarerna så att jag kan ta mig fram gör det ingenting att det är kallt. Stefan Löfvén ..."

Löfvens ’stora’ förtroende

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 09:37
"Aftonbladet rapporterar : Efter bara drygt en ­månad som S-ledare får Stefan ­Löfven nästan ­lika stort förtroende, 47 ­procent, som Mona ­Sahlin hade som bäst. Den jämförelsen säger rätt mycket. Mona Sahlin förlorade valet. Så att “nästan” nå upp till ..."

Löfvén – med (S)tövelklacken mot det europeiska löntagarkollektivet

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 08:18
"29 feb gick en samlad , europeisk fackföreningsrörelse ut i gemensam protest mot den tyskledda Europakten och dess utmärglande svältpolitik . Vad gör Stefan Löfvén och “socialdemokraterna” i gammal god (M)edlöpartradition då? Svar: Gemensam sak med ..."

Sverige – Handelsresande i Folkmord II

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 05:10
"Svenska Kyrkan vänder sig nu mot den ökande svenska vapenexporten till diktaturer. Jag håller med. Det är hög tid att kräva ett stopp för denna blodiga och mörklagda hantering . Svenska Kyrkan har förskrivit ett brev som man kan skicka till ..."

Dags för det politiska samtalet.

PUBLICERAT: 2012-02-29, kl: 20:06
"Stefan Löfven får redan efter så kort tid som socialdemokraternas nye partiledare höga förtroendesiffror och kan ge Fredrik Reinfeldt en match . Med den ökande medialiseringen av politiken har de politiska företrädarna blivit allt mer intressanta medan ..."

Sossetoppen eller socialfestivalen??

PUBLICERAT: 2012-02-29, kl: 16:47
"Har ni tänkt på en sak? Nu när Aftonbladet gett Stefan Löfven glädjebeskedet om att han leder förtroendeomröstningen mellan honom och Reinfeldt, så tänker i alla fall jag på vilka sossar som ligger i topp på Socialdemokraternas egen topplista eller ..."

I ljuset av parentesen

PUBLICERAT: 2012-02-29, kl: 14:55
"Socialdemokraternas nya partiledare, Stefan Löfven , får höga siffror i en ny förtroendemätning. 47 procent av de tillfrågade har stort, eller mycket stort, förtroende för Löfven. Det är i klass med vad Mona Sahlin hade när hon låg på topp."

Svenskarna har tagit sitt förnuft till fånga.

PUBLICERAT: 2012-02-29, kl: 13:59
"Stefan Löfven får en smakstart som S-ledare. Efter bara en ­månad på jobbet har nära varannan väljare stort eller mycket stort förtroende för honom. Samtidigt rasar förtroendet för statsminister Fredrik Reinfeldt (M) enligt Aftonbladet/Sifo. Är så glad ..."

Förtroende är en färskvara - resultat beständiga

PUBLICERAT: 2012-02-29, kl: 13:54
"Idag jublas det återigen i den socialdemokratiska sfären. En ny förtroendemätning ger höga siffror för den nye Ordföranden Löfven samtidigt som Den Store Ledaren Reinfeldts förtroende hastigt minskar. Foto Löfven: Anders Löwdin , Reinfeldt: okänt Om vi ..."