De mest diskuterade nyheterna just nu

10 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Ökande arbetslöshet och frånvaron av adekvat arbetsmarknadspolitik...

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 12:38
"(illustration: Robert Nyberg) Jag har noterat att Arbetsförmedlingen har lämnat en rapport som sannerligen inte är särdeles upplyftande om man vill se att alla som vill och kan arbeta också får göra det. I procent ligger nu arbetslösheten på 8,5 % (!!) ..."

Tydligt vem som duckade i Aktuellt igår kväll...

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 08:03
"Igår kväll var det så dags för en debatt mellan socialdemokraternas ekonomisk-politiske talesperson Magdalena Andersson och finansminister Anders Borg (m) med anledning av den moderatledda minoritetsregeringens vårbudget som lades fram på riksdagens ..."

Vårbudget utan genusanalys

PUBLICERAT: 2012-04-16, kl: 15:43
"Vårbudgeten må har ignorerat att det finns klyftor mellan män och kvinnor. Men allt kan läsas med genusglasögon och som expert på området vill jag bidra till en kort genusanalys av vårbudgeten. I den Fördelningspolitiska redogörelsebilagan och under ..."

Den internationella kvinnodagen den 8 mars 2012

PUBLICERAT: 2012-03-08, kl: 10:14
"Så var det dags för DEN där DAGEN igen. Och min vana trogen så skriver även jag ett inlägg om denna dag och hur kvinnor är och för sig i vårt samhälle och i vår värld . Alla uppskattar inte min syn på denna dag eller på att jag framhäver egenskaper och ..."

Den internationella kvinnodagen den 8 mars 2012

PUBLICERAT: 2012-03-08, kl: 10:14
"Så var det dags för DEN där DAGEN igen. Och min vana trogen så skriver även jag ett inlägg om denna dag och hur kvinnor är och för sig i vårt samhälle och i vår värld . Alla uppskattar inte min syn på denna dag eller på att jag framhäver egenskaper och ..."

Arkelsten - Fler arbetslösa män bra för jämställdheten

PUBLICERAT: 2012-03-02, kl: 20:37
"DEBATTMISSLYCKANDE . Den moderata partisekreteraren Sofia Arkelsten har sannerligen inte gjort sig känd som Alliansens skarpaste debattör , då hon ofta har problem med siffror. Och hennes senaste debattartiklar i SvD har inte direkt förbättrat ..."

Stjärnan Algol och inkompetens

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 09:08
"En diskussion om framgångsskaparen Jupiter eller Zeus, när denne söker uppfylla intighetens herre Satan och verkar som ett språkrör. ***** Nyligen kommenterade jag ett klagomål inifrån socialdemokraternas kvinnosektion, att ordföranden Lena Sommestad ..."

Löfvén – med (S)tövelklacken mot det europeiska löntagarkollektivet

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 08:18
"29 feb gick en samlad , europeisk fackföreningsrörelse ut i gemensam protest mot den tyskledda Europakten och dess utmärglande svältpolitik . Vad gör Stefan Löfvén och “socialdemokraterna” i gammal god (M)edlöpartradition då? Svar: Gemensam sak med ..."

Arkelsten sågad av sitt eget källmaterial

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 07:00
"SÅGNING . Härom dagen publicerade Moderaternas partisekreterare Sofia Arkelsten en apart debattartikel om att jobbskatteavdraget gör att kvinnor får en större del av sin inkomst från lön, en artikel som var en ganska smal sak att punktera. S-kvinnors ..."

Det är inte Kristdemokraterna som är fixerade vid underlivsfrågor, det är Genusvänstern som är det

PUBLICERAT: 2012-03-01, kl: 00:22
"... KD tillhandahåller bara en dos sunt förnuft. Men man kan inte förbjuda vad varje enskild person gör med sin egen kropp. Tredje könet trendigt i porrindustrin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ."