De mest diskuterade nyheterna i kategorin Humor

7 bloggar länkade till nyheten för mer än en vecka sedan:

kill them with kindness, eller?

PUBLICERAT: 2012-03-18, kl: 22:20
"Jag har hållit mig utanför den HÄR armhålsdebatten lite för att jag helt enkelt har varit för arg. Men nu har det gått en vecka och jag börjar ta mig samman och känner mig tillräckligt lugn för att kunna skriva ett naynserat inlägg som sätter ord på det ..."

Vem hatar en orakad armhåla?

PUBLICERAT: 2012-03-16, kl: 08:58
"Ett 40-tal kvinnor visade upp sina orakade och rakade armhålor igår på Möllevångstorget i Malmö – i kampanjen ”Ta håret tillbaka!”. Bakgrunden är att 32-åriga Lina Ehrin fångades på bild när hon i glädjeyra höjde armen på Melodifestivalen i lördags. Och ..."

Dödsmat och orakad armhåla

PUBLICERAT: 2012-03-13, kl: 15:08
"Linas orakade armhålor visades i direktsändning av Melodifestivalen i lördags, förevigades, har orsakat en storm på nätet, och finns självklart på Facebook. Varför? Jo, för att folk känner avsky och är hatiska mot folk som inte rakar sig. Lina själv tar ..."

FUCK RAKHYVELN, JAG SPAR TILL DREADS

PUBLICERAT: 2012-03-13, kl: 13:00
"Ibland undrar man om folk har något liv över huvudtaget. Kollade in det här inlägget på Hanna Fridens blogg , en stackars tjej i publiken på Schlagerfinalen råkar bara få en TV-kamera i armhålan, sen mobbas hon på fejan för lite naturlig hårväxt där."

Get a life

PUBLICERAT: 2012-03-13, kl: 11:00
"Nu får man inte visa orakade armhålor i tv om man är kvinna! läs mer, aftonbladet Det skapade en folkstorm, i alla fall enligt aftonbladet, men söker man vidare verkar hon istället ha mer stöd än motstånd. Men det man kan konstatera är att en del ..."

Hår-mobbing?

PUBLICERAT: 2012-03-12, kl: 20:55
"Många utav er som såg Melodifestivalen såg säkert den här armhålan också. Det har varit massa skriverier på Facebook och i bloggvärlden angående detta, och självklart är det inte okej att mobba någon som inte vill raka sig under armarna. Men när jag såg ..."

Det finns bara två av mig och det är jag.

PUBLICERAT: 2012-03-12, kl: 20:20
"Hur fan kan en hårig armhåla bli en sån jävla grej? Provocerar det verkligen så enormt? Vet ni en annan grej? Jag har varit på gymmet ikväll och för det första - det var precis lika varmt som den där andra måndagskvällen jag var där. Usch, lätt sämsta ..."