De mest diskuterade nyheterna just nu

13 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Kanske Reinfeldt?

PUBLICERAT: 2012-04-03, kl: 07:09
"Det är högtryck i media kring SaudiGate och förra veckan avgick Sten Tolgfors och nu är granskningens tid inne för handelsministern Ewa Björling. Frågan alla ställer sig vad visste dom egentligen. Och om de inte visste något hur kan man vara minister ..."

Socialdemokratisk dubbelmoral...

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 10:20
"Jag måste säga att jag är förvånad. Att en företrädare för (s) går ut och säger sanningen om hur socialdemokratin ställer sig inför vapenavtalet! Men... Ynkedom och det yttersta föraktet för oss väljare trots allt. Tror de att vi är helt dumma i ..."

Dags att komma fram ur skuggorna nu, Reinfeldt...

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 10:02
"Det var en turbulent gårdag som den moderatledda minoritetsregeringen och statsminister Fredrik Reinfeldt (m) fick genomgå eftersom försvarsminister Sten Tolgfors (m) avgick p g a Saudiaffären som under en hel månad var ett ordentligt gissel för sagde ..."

Osmaklig (M)ediedramaturgi – det Gråtande Barnet

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 02:29
"Så Tolgfors gör en Littorin och avgår. Osmakligt av Schlingmann att mediedramaturgiskt råda M-ministrar till att på löpande band hårdexploaterat utnyttja sina barn som krockkuddar i jobbet för att skydda det (E)Undergångsmärkta triumviratet Bildt, Borg ..."

Ali Baba och de 40 ministrarna...

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 21:46
"Men är sagan slut och regeringen levde lyckliga i alla sinadagar? Men så var nog inte denna saga. Det finns fortfarande de som inte trorpå sagan om guldet i öknen utan fortfarande ser Ali Baba med sina rövare och dekallas media och bloggare. Tja en och ..."

När, inte om

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 17:25
"Beskedet att försvarsminister Sten Tolgfors avgår var inte oväntat. Snarare tvärtom. Redan när Riksrevisionens rapport om "Genomförandegruppen " för omläggning av Försvarsmaktens materielförsöjrning lades fram konstaterades på WW att det är svårt att se ..."

Bomber, krut och en ledsen Tolgfors

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 17:08
"Robotar, raketer, torpeder, bomber m.m. Så heter det när Inspektionen för strategiska produkter beskriver vad Swedish Security Technology & Innovation AB skall syssla med men när företaget själv beskriver det hela så heter det att man skall hålla på med ..."

Som man bäddar får man ligga.

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 16:44
"Nu har verkligheten kommit ifatt alliansen. Mycket märkligt. Reinfeldt säger sig inte haft en aning om vad Tolgfors sysslat med och Tolgfors säger sig ha fullgjort det uppdrag Reinfeldt gav honom. Vem ska man tro på? Kommer fler huvuden att rulla?"

Försvarsministerns avgång

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 16:25
"Jag är inte särskilt förvånad över att försvarsministern nu har valt att avgå. Nu är frågan snarare om fler i ledande ställning kommer att avgå eller tvingas bort med anledning av samarbetet med Saudiarabien? Om man i Rosenbad trott, eller fortsatt ..."

Klassisk krishantering

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 16:04
"...för att vapenexporten ska kunna fortsätta Hade inget val - offras för "saken" Försvarsminister Sten Tolgfors känner att han " tappat energi och glädje " och avgår. Anledningen till att han känner sig så låg beror naturligtvis på att han trasslat in ..."