De mest diskuterade nyheterna just nu

21 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Kanske Reinfeldt?

PUBLICERAT: 2012-04-03, kl: 07:09
"Det är högtryck i media kring SaudiGate och förra veckan avgick Sten Tolgfors och nu är granskningens tid inne för handelsministern Ewa Björling. Frågan alla ställer sig vad visste dom egentligen. Och om de inte visste något hur kan man vara minister ..."

Att skilja på saken och personen...

PUBLICERAT: 2012-03-31, kl: 22:14
"Igår bevistade vi ännu en ministeravgång. Försvarsminister Tolgfors denna gång. Han hade sällskap av statsministern på presskonferense till skillnad från tidigare avgångar. Båda vädjade till samlad media att försöka se till saken och förstå att det ..."

Dags att komma fram ur skuggorna nu, Reinfeldt...

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 10:02
"Det var en turbulent gårdag som den moderatledda minoritetsregeringen och statsminister Fredrik Reinfeldt (m) fick genomgå eftersom försvarsminister Sten Tolgfors (m) avgick p g a Saudiaffären som under en hel månad var ett ordentligt gissel för sagde ..."

När alla rimliga gränser passeras

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 09:01
"Igår redogjorde Sten Tolgfors för sina skäl varför han lämnar sitt uppdrag som försvarsminister. Jag beklagar hans beslut, men respekterar det. Något fler borde göra. I Aftonbladet får vi idag ta del av Lena Melins osmakliga angrepp på Sten Tolgfors."

Leendet kan snabbt bli en grimasch

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 08:50
"Svårt att inte le som Socialdemokrat men det är ett bedräligt leende som snabbt kan omvandlas till en grimasch. För det som idag verkar vara en rask promenad mot valseger ska komma ihåg att för ett par år sedan så var vi på 43 procent och förlorade ..."

DRÖMMEN OM DEN NYA FÖRSVARSMINISTERN…

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 07:54
"Försvarsminister Tolgfors har avgått. Det var en planerad avgång som påskyndades av att Sten Tolgfors två-åriga barn stängde av TV:n när pappa dök upp i rutan, som ett tecken på att den lille visste att det var jobbiga nyheter för pappa. Tolgfors har ..."

Alliansen fortsätter att backa – Bloggoskop

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 07:30
"Alliansen backar – nu får de rödgröna egen majoritet – DN.SE Med Stefan Löfven som partiledare har Socialdemokraterna tagit ett jättekliv i opinionen – och trenden fortsätter. Sedan februari har väljarstödet ökat med 6,3 procentenheter, vilket är en ..."

Det var Håkan Juholt som i grunden förstörde det svenska försvaret

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 03:21
"Som sosseregeringens ”försvarsexpert” åstadkom Jugholt det svenska Försvarets nuvarande tillstånd: att mobilisera hela vår militära förmåga (och det är inte mycket numera) tar minst tre år! . . . Läs vidare >> . . . . . . . . . . . . . . . . . ."

Osmaklig (M)ediedramaturgi – det Gråtande Barnet

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 02:29
"Så Tolgfors gör en Littorin och avgår. Osmakligt av Schlingmann att mediedramaturgiskt råda M-ministrar till att på löpande band hårdexploaterat utnyttja sina barn som krockkuddar i jobbet för att skydda det (E)Undergångsmärkta triumviratet Bildt, Borg ..."

Expressens protégée

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 23:19
". Försvarsminister Sten "Tomhylsan" Tolgfors (m) avgick inte helt oväntat från sin statsrådspost under dagen och lämnar ett fögderi i kris. Precis som vid Sven Otto "Blåbäret" Littorins avåkning 2010 så körde Tolgfors klassikern att det var "medias fel" ..."