De mest diskuterade nyheterna just nu

8 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Veckan som gick #20

PUBLICERAT: 2012-04-01, kl: 20:23
"# Aung San Suu Kyi in i parlamentet. Allt tyder på att fredspristagaren Aung San Suu Kyi har valts in i det burmesiska parlamentet. Det känns stort med tanke på att hon suttit i husarrest under så lång tid och varit helt isolerad från allt politiskt ..."

Alliansen fortsätter att backa – Bloggoskop

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 07:30
"Alliansen backar – nu får de rödgröna egen majoritet – DN.SE Med Stefan Löfven som partiledare har Socialdemokraterna tagit ett jättekliv i opinionen – och trenden fortsätter. Sedan februari har väljarstödet ökat med 6,3 procentenheter, vilket är en ..."

Osmaklig (M)ediedramaturgi – det Gråtande Barnet

PUBLICERAT: 2012-03-30, kl: 02:29
"Så Tolgfors gör en Littorin och avgår. Osmakligt av Schlingmann att mediedramaturgiskt råda M-ministrar till att på löpande band hårdexploaterat utnyttja sina barn som krockkuddar i jobbet för att skydda det (E)Undergångsmärkta triumviratet Bildt, Borg ..."

När, inte om

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 17:25
"Beskedet att försvarsminister Sten Tolgfors avgår var inte oväntat. Snarare tvärtom. Redan när Riksrevisionens rapport om "Genomförandegruppen " för omläggning av Försvarsmaktens materielförsöjrning lades fram konstaterades på WW att det är svårt att se ..."

Där försvann Tolgfors

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 17:18
"Där fick Tolgfors sparken , eller uppmanades att svgå, som det så fint heter. Allt annat är nys för att lindra fallet. Jag är inte förvånad, men jag trodde inte det skulle komma redan . Å andra sidan såg Reinfeldt vartåt det barkade och måste göra ett ..."

Där försvann Tolgfors

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 17:18
"Där fick Tolgfors sparken , eller uppmanades att svgå, som det så fint heter. Allt annat är nys för att lindra fallet. Jag är inte förvånad, men jag trodde inte det skulle komma redan . Å andra sidan såg Reinfeldt vartåt det barkade och måste göra ett ..."

Reflektion tillsammans med Hedda the bitch eller en underbar feminist …

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 16:50
"Jag brukar försöka gå på teater när jag får möjligheter. Det skänker mig ro och ger energi och en förmåga att se och reflektera utanför boxen … Känner mig slut efter tre veckors mycket intensivt arbete på flera fronter och besök på flera orter. Tycker ..."

Som man bäddar får man ligga.

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 16:44
"Nu har verkligheten kommit ifatt alliansen. Mycket märkligt. Reinfeldt säger sig inte haft en aning om vad Tolgfors sysslat med och Tolgfors säger sig ha fullgjort det uppdrag Reinfeldt gav honom. Vem ska man tro på? Kommer fler huvuden att rulla?"

Avgång och inställd debatt

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 16:12
"Dödsfall, barnafödslar och avgångar kommer alltid olägligt. Sten Tolgfors, denne Moderaternas Bosse Ringholm , avgår som försvarsminister och den medverkan i kvällens Debatt (om barnfattigdom) som jag var inplanerad på blev plötsligt inaktuell. Det är ..."

Klassisk krishantering

PUBLICERAT: 2012-03-29, kl: 16:04
"...för att vapenexporten ska kunna fortsätta Hade inget val - offras för "saken" Försvarsminister Sten Tolgfors känner att han " tappat energi och glädje " och avgår. Anledningen till att han känner sig så låg beror naturligtvis på att han trasslat in ..."