De mest diskuterade nyheterna just nu

10 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Ny liberal ekonomisk offensiv!

PUBLICERAT: 2012-04-18, kl: 22:47
"En av de större strider som nu verkligen börjar hetta till,är striden om vem som har bäst politik för arbete. Det finns tvåhuvudmotståndare, de nya moderaterna och de kanske nya eller intesocialdemokraterna. De nya moderaternas huvudtema sedan Fredrik ..."

Vilsen Borg med tunn plånbok.

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 17:15
"Debatten mellan Anders Borg och Magdalena Andersson gav mersmak. Det kan inte vara lätt ens för en illusionist att försvara en så tunn vårbudget som årets. En budget som framstår som en katalog av intentioner utan innehåll och substans. En budget som ..."

Den ena katastrofen efter den andra

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 11:02
"Regeringens less is more- politik bygger på politisk erfarenhet. Men den tunna vårbudgeten cementerar en bild av regeringen som Fredrik Reinfeldt aktivt har försökt undvika, skriver Göran Eriksson i sin analys i SVD. En tunn budget och en tunn politik ..."

Ta ansvar…

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 09:53
"Det har blivit populärt att ta ansvar. De som har jobb har tagit sitt ansvar, de arbetslösa har det inte. Allra mest ansvar tar borgare medan sossar och vänstern aldrig någonsin tar minsta ansvar för någonting. Borgarna skyller alltid sina misslyckanden ..."

Minister deltar i groteskt förnedrade akt.

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 09:49
"Kulturministern knivhugger en neger, en makaber akt. Negern var en tårta skapad av märkligt tänkande individer på Moderna Museet. Spektaklet var groteskt, kulturministern var med och skrattade åt hemskheterna, en mycket märklig dag i bananrepubliken ..."

Det ultimata sveket från (s)

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 09:04
"Jag hör på morgonradion att sossarna "erkänner" sig ha varit för dåliga på att understryka vikten för arbetslösa att de har ett eget ansvar för att hitta jobb. Likt Moderaterna kommer de nu att pressa de arbetslösa hårdare. Det var precis vad jag ..."

Är att ta ansvar att kräva det av andra?

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 08:26
"Gårdagens debatt mellan Socialdemokraternas MagdalenaAndersson och finansminister Anders Borg skapar en hel del frågeställningarinför de kommande 910 dagarna till valet. Att den presenterade budgeten frånAlliansen skulle vara en tunn historia hade många ..."

Samhällets imaginära gränser och onskans ursprung

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 08:11
"Rättegången i Oslo (läser här , här ) väcker många frågor. Hur bevisar man en intention? Hur klargör man, och är det överhuvudtaget intressant, varför en handling utförs? Intresset för och sökandet efter motiv, för att kunna avgöra värdet av en handling ..."

Löfven/Andersson borde ha väntat två veckor

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 07:43
"Livstecknet från socialdemokratin är påtagbar. Återigen märks en ambition att det finns en vilja till nya tag och fokus på att försöka återta initiativet i den så viktiga debatt som handlar om jobben. Intrycket från gårdagens debatt mellan Anders Borg ..."

Borg duckade för nuets problem

PUBLICERAT: 2012-04-17, kl: 06:47
"Det var intressant att studera den tv-sända debatten mellan socialdemokraternas Magdalena Andersson och moderaternas Anders Borg. Den senare försökte lägga sitt fokus på att det går bättre i Sverige än i övriga Europa, vilket inte är sant, och vi ska ..."