De mest diskuterade nyheterna just nu

16 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Ska "hemlig allians" bärga vårdvalets tryggande över valen?

PUBLICERAT: 2012-09-13, kl: 09:34
"Läser i Expressen att de förekommer hemliga möten mellan M och MP. Nu har jag inget emot sakfrågan att samarbeta om exempelvis vårdval så att det är hållbart även efter ett politiskt val även om den enskilde byter vårdgivare som inte är hållbart."

Etnisk, vit och medelålders

PUBLICERAT: 2012-05-15, kl: 09:38
"Det verkar vara orden på allas läppar idag. Dessutom så verkar Fredrik Reinfeldt (M) vara ganska medelålders, vit och etnisk eller? Så här sa han i alla fall igår: "TT: Hur länge ska man vänta innan man stimulerar ekonomin? Till tio procents ..."

Det är ju han som väljer ”fel” hela tiden.

PUBLICERAT: 2012-04-22, kl: 13:48
"När man tittar på alla dessa val som Reinfeldt gjort så ter det sig ganska komiskt hur många av Reinfeldts val som inte har hållt måttet. De gör det väldigt lätt för sig när de låter den avgående personen bära hundhuvudet för misslyckanden som vilar på ..."

Franska presidentvalet – Ett Mardrömsresultat vore Le Pen som Trea

PUBLICERAT: 2012-04-22, kl: 00:38
"Om högerextrema Le Pen kommer trea i franska presidentvalet, Sarkozy tvåa – och Hollande vinner, vad skulle det betyda för den förda politiken? Samma sorts pekpinnar mot ”arbetsskygga” som Löfvén börjat strö omkring sig , istället för att sätta hårt mot ..."

Franska presidentvalet – Ett Mardrömsresultat vore Le Pen som Trea

PUBLICERAT: 2012-04-22, kl: 00:38
"Om högerextrema Le Pen kommer trea i franska presidentvalet – och Hollande vinner, vad skulle det betyda för den förda politiken? Samma sorts pekpinnar mot ”arbetsskygga” som Löfvén börjat strö omkring sig , istället för att sätta hårt mot hårt mot ..."

Det är bra att byta jobb ibland...

PUBLICERAT: 2012-04-22, kl: 00:32
"Nu spekuleras det vilt i media om Sofia Arkelsten fått sparken eller ej . Det är lite lagom dramatiskt och ger bra rubriker. För hur kan Fredrik Reinfeldt sparka en ung framgångsrik kvinna som han själv höjde till skyarna för bara ett och ett halvt år ..."

Vem ansvarar för alla misslyckade utnämningar?

PUBLICERAT: 2012-04-21, kl: 18:49
"”Counterjihad”-rörelsen och Kent Persson Moderaternas nya partisekreterare har en blogg. Bland kommentarerna där har signaturen ”The Puker” lagt upp ett YouTube-klipp den 11:e juni 2010. Videosnutten heter ” Life (and death) under Islamic fundamentalist ..."

Förnyelsen stavas Kent Persson

PUBLICERAT: 2012-04-21, kl: 17:38
"Trots upptagen av kurs för att slipa mig i skrivandets konst och konfererande med Stockholmsmoderater, har det inte gått att undgå senaste dygnets händelser. Mailet om extra personalmöte borde ha gett en signal, beskedet var trots allt överraskande, men ..."

Skönhetstävling

PUBLICERAT: 2012-04-21, kl: 17:01
"Kent Persson vill lyfta in MP i regeringen Det var skönhetstävling. Partisekreterare Per Unckel Partisekreterare Gunnar Hökmark Partisekreterare Johnny Magnusson Partisekreterare Sven-Otto Littorin Partisekreterare Per Schlingmann Partisekreterare Sofia ..."