De mest diskuterade nyheterna just nu

15 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Äntligen försvann historieförfalskaren Arkelsten från scenen. Arbetslinjens flum inte bara i mina tankar.

PUBLICERAT: 2012-05-22, kl: 06:20
"Arbetslinjen är flum , inte ens moderaterna själva vet vilken betydelse de ska lägga i begreppet . Allt eller bara som motsatts till vad de kallar bidragslinjen. Vilket är en konstig uppdelning då företag aldrig fått mer bidrag än idag! RUT och ROT är ..."

Vad som egentligen är valets avgörande fråga/frågor...

PUBLICERAT: 2012-04-24, kl: 08:09
"Det är drygt två år kvar tills det är val och av förklarliga skäl är det inte det lättaste att exakt veta hur det kommer att gå i valet för mycket vatten hinner rinna under broarna fram tills den andra söndagen i september 2014. Men det som man redan nu ..."

Politik för jobb och välfärd avgör valet 2014

PUBLICERAT: 2012-04-24, kl: 07:00
"Kent Persson skriver ett av de första inläggen på bloggen sedan Sofia Arkelsten fick sparken och han valdes till partisekreterare för Moderaterna. Redan efter mycket kort tid på posten har Kent hamnat i strategitänkandets faror. Precis som Anders Borg ..."

Har Kent Persson alla hönsen hemma ?

PUBLICERAT: 2012-04-23, kl: 13:18
"Kent Persson, partisekreterare (M): Partierna skyldiga redovisa vilka man tänkt samarbeta med – Moderaterna vill fördjupa allianssamarbetet fram till valet. Man kan fråga sig vilka moderaterna ska SAMARBETE med inför valet 2014. Som de har det nu så har ..."

Franska presidentvalet – Ett Mardrömsresultat vore Le Pen som Trea

PUBLICERAT: 2012-04-22, kl: 00:38
"Om högerextrema Le Pen kommer trea i franska presidentvalet, Sarkozy tvåa – och Hollande vinner, vad skulle det betyda för den förda politiken? Samma sorts pekpinnar mot ”arbetsskygga” som Löfvén börjat strö omkring sig , istället för att sätta hårt mot ..."

Franska presidentvalet – Ett Mardrömsresultat vore Le Pen som Trea

PUBLICERAT: 2012-04-22, kl: 00:38
"Om högerextrema Le Pen kommer trea i franska presidentvalet – och Hollande vinner, vad skulle det betyda för den förda politiken? Samma sorts pekpinnar mot ”arbetsskygga” som Löfvén börjat strö omkring sig , istället för att sätta hårt mot hårt mot ..."

Politisk kompass

PUBLICERAT: 2012-04-21, kl: 21:07
". Jag har via kommentarsfunktionen fått mig tillsänd en förfrågan om att besvara en enkät angående hur dem som anses "politiskt radikala" behandlas i samhället. Förfrågan kom från en ung gymnasist som gör ett specialarbete i samhällskunskapen."

Förnyelsen stavas Kent Persson

PUBLICERAT: 2012-04-21, kl: 17:38
"Trots upptagen av kurs för att slipa mig i skrivandets konst och konfererande med Stockholmsmoderater, har det inte gått att undgå senaste dygnets händelser. Mailet om extra personalmöte borde ha gett en signal, beskedet var trots allt överraskande, men ..."

Smarte Kent Persson blir rumsren

PUBLICERAT: 2012-04-21, kl: 15:36
"Att Sofia Arkelsten har gjort sitt som partisekreterare är inte överraskande. Hon lyckades på sina knappa två år skada det varumärke som Fredrik Reinfeldt och förre partisekreteraren Per Schlingmann hade byggt upp. I hög grad har projektet de Nya ..."