De mest diskuterade nyheterna i kategorin Föräldraskap och barn

4 bloggar länkade till nyheten för mer än en vecka sedan:

att blogga när man har barn - återanvänt inlägg.

PUBLICERAT: 2013-03-18, kl: 08:26
"Jag vet att jag har haft denna diskussion uppe förut och jag vet att många inte alls håller med mig - men detta är min personliga uppfattning och jag står för den. I aftonbladet idag (för drygt 1 år sedan) kan man läsa om detta fenomen med att blogga om ..."

Vad tycker ni är okej?

PUBLICERAT: 2012-05-18, kl: 19:21
"Jag har funderat fram och tillbaka på det här med att skriva om sitt/sina barn. Det diskuteras mycket nu tydligen om det här med att blogga om sina barn > Läs mer om det här <. Läs gärna artikeln och säg vad ni tycker om min blogg i det avseende. Jag ..."

Är föräldrabloggare gränslösa?

PUBLICERAT: 2012-05-18, kl: 11:04
""Det är aldrig ok att lämna ut sitt barn till allmän beskådan" säger barnpsykologen Margit Ekenbark och upprör en hel del föräldrabloggare men jag tycker ändå att hon har en del poänger. Jag tror inte det är skadligt per se att blogga om sin barn och ..."

Aftonbladet om att blogga: “Det handlar om att föräldrarna vill ha uppmärksamhet”

PUBLICERAT: 2012-05-14, kl: 22:11
"Nån som har läst det här på aftonbladet?! Vi alla här som bloggar om våra barn, vi vill alltså bara ha uppmärksamhet. Ok det var väl inte det jag var ute efter när jag startade min blogg! För mig handlar det om att få skriva av sig och dela med sig av ..."

att blogga när man har barn...

PUBLICERAT: 2012-05-14, kl: 18:23
"Jag vet att jag har haft denna diskussion uppe förut och jag vet att många inte alls håller med mig - men detta är min personliga uppfattning och jag står för den. I aftonbladet idag kan man läsa om detta fenomen med att blogga om sina barn. Men jag ..."