De mest diskuterade nyheterna just nu

26 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Att sitta i samma flaskpost

PUBLICERAT: 2013-05-07, kl: 18:59
"Det börjar bli trångt Trångt inför valet? Att sitta i samma båt flaskpost Det verkar som om minister Björklund tycker att det känns trångt i flaskan. Själv känner jag att folkpartiet är l ångt ifrån det parti Bengt Västerberg en gång ledde. Sen är det ..."

Bitter

PUBLICERAT: 2013-03-20, kl: 09:48
"Slarvar med maten, slarvar med träningen. Superslarvar med sömnen. Det värsta kanske ändå är att jag slarvar med att umgås med mina vänner. Känner mig arg, mest hela tiden. Arg, sur, trött och frustrerad. Nivån på samhällssamtalet gör mig till en bitter ..."

Det tar aldrig slut!

PUBLICERAT: 2012-12-04, kl: 08:11
"Det kommer små försök att dra igång Tintin-gate igen. Vi rekapitulerar snabbt. En nyutnämnd "konstnärlig ledare", Behrang Miri, på kulturhuset bestämmer sig för att rensa ut alla Tintin-album från ungdomsavdelningen Tio-tretton. Argumentet för detta är ..."

Ständigt dessa Sverigedemokrater

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 16:04
"Klicka på bilderna så blir de större På grund av det mångkulturella experiment som har iscensatts av de sju gamla etablerade riksdagspartierna, har Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen och om inga värre skandaler uppdagas än järnrörs- och ..."

Beslöjande utbildning

PUBLICERAT: 2012-11-17, kl: 18:32
"Även om det handlar om ett mycket litet antal kvinnor som vill bära heltäckande slöja i skolan är det ändå ett återkommande problem, enligt skolborgarrådet Lotta Edholm (FP). De få kvinnor som utbildar sig för jobb inom skolan har dessutom mycket svårt ..."

Vem eller vad får vi tro på?

PUBLICERAT: 2012-11-14, kl: 00:32
"Vad händer inom föreningen Humanisterna ? Rebecca Hybbinette, fd ordförande Humanisterna Stockholm och Jessica Schedvin , fd ordförande Unga Humanister skriver : " Vi tror att det finns så mycket viktigare frågor för Humanisterna än att försöka övertyga ..."

Westerbergs återkomst

PUBLICERAT: 2012-11-13, kl: 02:02
"Jag noterar att min medhumanist Bengt Westerberg (fp) har tittat fram och blivit aktuell igen i dagarna. Han har nu lämnat över utredningen Främlingsfientligheten inom oss till integrationsminister Ullenhag vari han föreslår en massiv satsning mot ..."

Hjärntvätt ambefalles

PUBLICERAT: 2012-11-12, kl: 18:36
"I kölvattnet på invandringen uppstår problem. Men problem är ju till för att lösas. Problem: alltfler svenskar ogillar en förda politiken. Åtgärd: träning i att tänka rätt. Ut rycker således Bengt Westerberg och hans drabanter. SvD den 8/11 – 12: ..."

Godis till nyanlända - mer skatter för svenska folket

PUBLICERAT: 2012-11-12, kl: 12:04
"Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien. Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt. Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering , riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, ..."

Demokrati och framtidstro

PUBLICERAT: 2012-11-11, kl: 19:20
"I torsdags handlade #skolchatt om skolans demokratiuppdrag, kanske det viktigaste uppdraget enligt min uppfattning. Frågan är aktuell inte minst med tanke på den satsning om ett lärarlyft mot främlingsfientlighet som Bengt Westerberg lade fram tidigare ..."