De mest diskuterade nyheterna just nu

13 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Åkessons ”Nolltolerans” en fet lögn

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 04:26
"För något år sedan så tillkännagav Jimmie Åkesson att Sverigedemokraterna hade infört en nolltolerans, senare så visades den film som de själva tog när de var ute och härjade på stan, där en kvinna kallades för hora och där Soran Ismail uppmanades att ..."

The show must go on!

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:07
"CIRKUS ÅKESSON! Att den Sverigedemokratiska cirkusen rullar vidare är det tydligen ingen tvekan om. Nu senast så hävdar ju miljöpartiet att till och med Moderaternas Fredrik Reinfeldt varit inne och krattat i manegen för Sverigedemokraterna. Men nu ..."

Absolut oro

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 17:12
"Fredrik Antonsson, den sjätte mannen, skriver idag en tänkvärd krönika om SD framgångar. Idag höjer han sig faktiskt ett snäpp till och berör det som egentligen är det intressanta. Det som inte går att mäta. När Sverigedemokraterna pratar om ..."

BÄTTRE ATT FÖREKOMMA ÄN ATT FÖREKOMMAS

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 16:23
"Foto: Fredrik Persson / Scanpix Det kanske inte var helt lyckat att förekomma den där natten på Kungsgatan, tillsammans med ”babben” Soran Ismail, en okänd ”blatte-lover” och en ”hora” som hade mage att ifrågasätta den Almqvista vokabulären. Det var ..."

Kampanjen mot SD är inte rekylsäker

PUBLICERAT: 2012-11-15, kl: 05:51
"Fyllesnack från män som vacklar hem i sommarmorgnar, är inte mycket att samla på. Men politiker är inte annorlunda än folk mest. I synnerhet när de är i privatlivet. Också här i Sverige! De kan uppföra sig fullständigt hopplöst, inte bara använda ..."

SD som föregångare – de andra yrvakna

PUBLICERAT: 2012-11-15, kl: 02:55
"Sverigedemokraten Almqvist får löpa gatlopp för ordet ”blatte-lover”. Men varför blir det inte krigsrubriker i tidningarna över en som publicerar på sin blogg att ”judar är omänskliga, de har inget blod i kroppen”? Muslimen Gina Dirawi , känd för ..."

Det fula trynet

PUBLICERAT: 2012-11-14, kl: 22:55
"Så visas deras fula rasistiska och sexistiska tryne i fullt dagsljus. Efter att ha hållit en film hemlig i två år, så kommer den slutligen fram. En sanning de själva försökte manipulera genom en ihopklippt film, som sedan visade sig något annat. Vi ..."

"Vad svenskarna tycker"

PUBLICERAT: 2012-11-14, kl: 19:33
"(Måste börja med att säga att alla tidningar som har videoklipp i sina artiklar som automatiskt går igång borde skämmas ! Det rör sig minst om A f tonbladet och DN som verkar tro att de är tv-kanaler.) Erik Almqvist. Bild: http://politik.in2pic.com ..."

Marken gungar under deras fötter

PUBLICERAT: 2012-11-14, kl: 18:46
"Antag att någon hoppar på dig på stan, beter sig provocerande, hotfullt och skriker okvädningsord efter dig. Vad gör du? Ptja, det är inte helt otroligt att du ger igen med samma mynt. Har personen ifråga till exempel utseendet emot sig så säger du ..."

Sverigedemokraterna, ett gäng arga småpojkar

PUBLICERAT: 2012-11-14, kl: 16:58
"Det är rätt talande när den nu avgående Erik Almqvist säger ”hade vrede inom mig”. Detta visar på att det politiska parti som heter Sverigedemokraterna och som idag sitter i Sveriges riksdag är ett gäng arga småpojkar i fin kostym. De har väldigt liten ..."