De mest diskuterade nyheterna just nu

18 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Vilka är dessa forskare?

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 16:56
"Tecknat av Sidney Harris . Man hör och läser hur "forskarna" har kommit med rapporter, man ser hela tiden hur det refereras till "forskningen". Men vilka är forskarna som ska ha gjort allt detta? Nu senast är det Vänsterpartiet som hänvisar till ..."

Slussen, Gamla stan och – Havet!

PUBLICERAT: 2012-11-23, kl: 10:27
"Den senaste veckan har präglats av en nyhet som säger att nya beräkningar av temperaturhöjningen ger vid handen att det ska bli fyra grader varmare (4°) i Sverige än vad det är idag. Parallellt med det så har Stockholms politiker beslutat att man ska ..."

Ännu mer skräckpropaganda från klimatalarmisterna...

PUBLICERAT: 2012-11-23, kl: 01:00
"Nu slår klimatalarmisterna på stora trumman igen och hotar med fan och hans mormor om inte världens länder gör något åt klimatförändringarna. Enligt en ny rapport från Världsbanken kan Jordens temperatur komma att bli fyra gånger högre än idag redan år ..."

ÄR JIMMIE ÅKESSON KLIMATSMART.

PUBLICERAT: 2012-11-21, kl: 11:22
"Jag har faktiskt ingen aning om var Sverigedemokraterna anser om växthuseffekten, men det är väl muslimernas fel som allt annat. Men är du Sverigedemokrat så bör du läsa det här inlägget jävligt noga. Just nu skjuter mördarregimen i Syrien på civila, ..."

Dagens Stora Nyhet

PUBLICERAT: 2012-11-20, kl: 21:37
"Jag börjar med att återvända till den senaste temperaturserien från Hadley Center/Climate Research Unit, version 4. Den är en hopvägning av temperaturmätningar över havsytan och från väderstationer på land. Tidigare har jag visat att denna ..."

Katastrof!!

PUBLICERAT: 2012-11-20, kl: 16:59
"Gör något nu då, för fasen. Om det nu är möjligt att förändra saker och ting, så sätt igång på direkten. Varför ska det stötas och blötas allting hundratjugofem gånger innan det arbetet kan börja. Tidigare kunde man visst bestämma att temperaturen bara ..."

Tyst! .. våra folkvalda tänker.

PUBLICERAT: 2012-11-20, kl: 16:45
"Det är inte direkt så att jag utropar tjolahopp och tjofadderittan, när jag läser tidningsrubrikerna i dag. Det är jordens undergång och global uppvärmning för hela slanten och jag ryser av fasa när jag läser att jordens temperatur kommer att öka med 4 ..."

Chockas styret i landstinget till att agera?

PUBLICERAT: 2012-11-20, kl: 14:12
"Igår släppte världsbanken en rapport – Turn Down the Heat – där riskerna med dagens utsläppsnivåer av koldioxid och andra växthusgaser beskrivs med skrämmande klarhet.Chefen för världsbanken, Yong Kim säger i förordet: It is my hope hat this report ..."

Temperaturhöjning dåligt?

PUBLICERAT: 2012-11-20, kl: 13:53
"Att det blir varmare är tydligen nu ett hot mot mänskligheten enligt forskare och specialister. För mig får klimatförändringarna gärna fortsätta och ge stora delar av världen några grader varmare väder. 4 grader handlar det om och det ska tydligen ..."

Domedagslarmen döljer den verkliga agendan

PUBLICERAT: 2012-11-20, kl: 12:52
"Världsbanken är ett av alla de otaliga FN-organ vars idé är att hitta på innovativa lösningar för att skinna medlemsländerna på bidrag. Ett av de mer lukrativa uppfinningarna i denna gren – som Världsbanken hakade på redan i mitten av 2000-talet – hade ..."