De mest diskuterade nyheterna just nu

9 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Chockad av Åsa Linderborgs artikel

PUBLICERAT: 2012-12-20, kl: 12:03
"Idag blev jag blev chockad av Åsa Linderborgs artikel i Aftonbladet, rubriken ser ni och jag kan faktiskt inte citera något ur texten, ja i så fall bara någon enstaka mening, jag tycker att samtliga som läser dessa rader ska gå till AB:s hemsida och ..."

-Titta på pippin!

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 15:27
". . . eller konsten att vrida bort fokus. Vid det här laget har säkert alla läst av och om Mysrebellen, småbarnsmamman och tillika nyrekryterade ledarskribenten, Ida Nilsing, på Länstidningen Östersund . I Alla potentiellt värdelösa i SD:s värld , något ..."

"Det finns ingenting som är så irriterande ..

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 14:19
".. som två människor som talar, när du försöker avbryta ", sa Mark Twain en gång. Jag tänker på det när jag läser Karin Petterssons ledare om tidningsdöden. För det är väl det som det handlar om, att nutidens flödande kommunikation på nätet inte låter ..."

Är Soran Ismail och Ida Nisling nedkissade och nerknarkade psykfall?

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 13:28
"Efter att idag ha läst en artikel på Fria Tider med rubriken "Pensionärer är "nedkissade galningar" - SD skadedjur som ska gasas" så satt jag bara och gapade. Och ännu mer blev det när jag läste den artikel som det gällde, nämligen den som en viss ..."

S eller SD det största hotet mot Sverige?

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 09:24
"Klicka på bilderna så blir de större Den här artikeln i LT är representativ för den samlade vänsterpressens enfaldiga attacker på Sverigedemokraterna. Reaktion från en annan politiskt korrekt megafon DN Deras insatser är kontraproduktiva och gör att ..."

Tidning liknar SD vid skadedjur

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 02:53
"En stor brun kackerlacka, på väg att gasas ihjäl – så väljer Länstidningen Östersund att porträttera Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i anslutning till en ledarartikel. Teckningen har väckt starka reaktioner, men försvaras av ..."

SD liknas vid kackelackor

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 02:24
"Jimmie Åkesson som SD kackelacka Är det på detta vis media vill föra debatten mot SD ? Ja satir kan vara skoj men detta var det inte. Varför inte fråga SD istället vad de lyckats med inom politiken och vilka av deras förslag som gått igenom så deras ..."

Det hat ni kallar för kärlek

PUBLICERAT: 2012-11-25, kl: 23:19
"Är olika sorters hat olika fina , frågade sig SvD:s Claes Arvidsson i somras. Svaret är såklart nej. Det hat och den mobbning som florerar på Vita kränkta män är inte fint. Det är inte kärlek som driver Kawa Zolfagary att hänga ut och förlöjliga ..."

URSÄKT OCH SPARKEN FRÅN TIDNINGEN

PUBLICERAT: 2012-11-25, kl: 22:10
"Dagens ”Öppet hus” blev väldigt lyckat. Under någon timma var det ”fullt hus” och mycket trivsamt. Om alla blir nya medlemmar som de sa sig vilja bli och lägger till de som under den senaste veckan blivit medlemmar kan vi se fram emot en medlemsökning ..."