De mest diskuterade nyheterna just nu

10 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

SvD har kastat en halmdocka

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:06
"LT:s satirpolitiska teckning Surfade runt lite ikväll och noterade att SvD inlett en snyft-kampanj baserad på en politisk satirbild av Jimmie Åkesson föreställande en skalbagge av något slag. De troliga sverigedemokratiska kommentatorerna nedanför Ida ..."

Politisk replik: Jimmie Åkesson i människokropp

PUBLICERAT: 2012-11-27, kl: 20:30
"Följande meddelande är ett provokativt utspel från Robotarnas ungdomsförbund – organisationen för yngre robotar (helst under två timmar, men ofta bortåt 30 år gamla) som med sin naiva syn på världen kan tillåtas ha de åsikter moderpartiet inte riktigt ..."

…att likna SD:s ideologi vid en kackerlacka?

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 15:36
"Bilden nedan har debatterats de senaste dagarna , personligen tycker jag ”ironin” slår tillbaka mot avsändaren. Att SD:s avpixlade skara ofta avhumaniserar t.ex. muslimer som varande ”råttor” med mera, ger oss inte rätten att avhumanisera SD-folket och ..."

-Titta på pippin!

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 15:27
". . . eller konsten att vrida bort fokus. Vid det här laget har säkert alla läst av och om Mysrebellen, småbarnsmamman och tillika nyrekryterade ledarskribenten, Ida Nilsing, på Länstidningen Östersund . I Alla potentiellt värdelösa i SD:s värld , något ..."

"Det finns ingenting som är så irriterande ..

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 14:19
".. som två människor som talar, när du försöker avbryta ", sa Mark Twain en gång. Jag tänker på det när jag läser Karin Petterssons ledare om tidningsdöden. För det är väl det som det handlar om, att nutidens flödande kommunikation på nätet inte låter ..."

Kom ut ur garderoben Jimmie!

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 13:16
"Järnrörsgänget tittar ut! Är det inte snart dags för den Sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkesson att komma ut ur garderoben och erkänna? När så många andra större eller mindre kända personer kommit ut ur garderoben och erkänt att de är än det ..."

Kackerlackor! Släpp borgar(S)tämpeln!

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 12:47
"SD tycks vara fritt villebråd. Ida Nilsing skriver en ledare som illustreras med en teckning som visar Jimmie Åkesson krypande på marken som en kackerlacka . Medan en figur sprutar gift på krypet. Ja, ja! All publicitet är bra i dessa tider. Nu kommer ..."

Tidning liknar SD vid skadedjur

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 06:24
"ÖP sänker sej ner till SD nivå med den här bilden och det tycker jag är under all ..."

SD liknas vid kackelackor

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 02:24
"Jimmie Åkesson som SD kackelacka Är det på detta vis media vill föra debatten mot SD ? Ja satir kan vara skoj men detta var det inte. Varför inte fråga SD istället vad de lyckats med inom politiken och vilka av deras förslag som gått igenom så deras ..."

Det hat ni kallar för kärlek

PUBLICERAT: 2012-11-25, kl: 23:19
"Är olika sorters hat olika fina , frågade sig SvD:s Claes Arvidsson i somras. Svaret är såklart nej. Det hat och den mobbning som florerar på Vita kränkta män är inte fint. Det är inte kärlek som driver Kawa Zolfagary att hänga ut och förlöjliga ..."