De mest diskuterade nyheterna just nu

10 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Lars Ohlys okunnighet skrämmer och kanske förklarar mycket

PUBLICERAT: 2014-03-20, kl: 20:46
"... http://www.friatider.se/panik-pa-twitter-nar-lars-ohly-lankade-till-fria-tider Skulle jag av misstag kunna länka till en vänstertidning och sedan avfärda det med att det kan hända alla? En tanke slår mig: tänk om inte någon partiledare vet vad Fria ..."

Alla ni "kulturella" bimbos som känner er överlägsna "islamofober": lyssna på detta (om er engelska räcker till!)!

PUBLICERAT: 2014-02-04, kl: 20:56
""Det heligaste av heliga" i töntlandet Sverige, FN, vill förbjuda kritik av Islam. Det visste ni inte, bimbos! Och det spelar ingen roll hur många gånger ni får veta det, för ni saknar förmågan att sammanväga detta på några sekunder, när ni skall bedöma ..."

Dokumentär om Margaret Mitchell, författaren till Borta med vinden!

PUBLICERAT: 2013-08-01, kl: 17:32
"Bra dokumentär om Margaret Mitchell på YouTube. Länk till den: http://www.youtube.com/watch?v=x1fFi1gVC60 http://sv.wikipedia.org/wiki/Margaret_Mitchell Passar bra ihop med den fest för oss cineaster (filmnördar) som i sommar följer Mark Cousins (tyvärr ..."

SD-fobi teorin, vänstervåldet praktiken

PUBLICERAT: 2013-08-01, kl: 11:29
"Ströläser i Ulf Zanders "På bio med Clio" om hur film använts i propaganda och hela folk, som det japanska, avhumaniserats för att motivera att döda japaner. Som medlem i en delvis underjordisk motståndsrörelse ( vive la resistance!), den ..."

Den politiska elitens utsvävningar

PUBLICERAT: 2012-12-05, kl: 15:11
"SÄPO-fest för miljoner - Alla ville vara små James Bondare kanske! Men det finns bara en James Bond! S å överlistade Martin Borgs mörkläggningen i regeringskansliet angående Bondfesten Regeringen hemligstämplade hela SÄPO:s resultaträkning efter ..."

Och drevet rullar på...

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 18:00
"Vissa journalister har hävdat att uppmärksamheten kring den där mobilfilmen från Kungsgatan i Stockholm hade varit precis lika stor ifall det varit representanter från något annat parti som betett sig likadant. Det i sig är ett tecken på den svenska ..."

När kommer de använda psykiatriska diagnoser mot SD?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 10:46
"Härskarteknik: förminskande som ett sätt att svara på samhällskritik. När man tar del av kriterierna för diagnoser som passiv-aggressivitet, så inser man potentialen för missbruk av dem i händerna på myndigheter som vill oskadliggöra regimkritiker."

Den politiska adeln och dess medhjälpare

PUBLICERAT: 2012-11-27, kl: 13:50
"”Fattigdomen fördras med jämnmod om den delas av alla”. Så skrev socialdemokraten Ernst Wigforss i en motion till riksdagen på 1920 - talet . ... För Göran Persson räckte inte pengarna till för att möblera det nya hemmet. Inte ens A nitra Steens pension ..."

Anders Westergårdh, expressen, har tänkt om.

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 22:09
"Anders Westergårdh: - Alla de egenskaper som anses viktiga­ lyser med sin frånvaro bland muslimer och judar. DVS: Nyfikenheten, allmänbildningen, öppenheten, förståelsen och för­mågan att betrakta världen som en dynamisk helhet där människor, idéer och ..."