De mest diskuterade nyheterna just nu

5 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

(S) löser ungdomars arbetslöshet på sitt sätt

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 22:54
"Socialdemokraterna drar varje år in nästan 100 miljoner till partiet och SSU genom att sälja diverse lotter. Nu kommer det fram att man använder sig av säljbolag som utnyttjar ungdomar och dessutom inte har kollektivavtal. Partiets bolag gömmer sig ..."

A-lotterierna använder arbetskraft utan avtal

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 18:21
"Aftonbladet rapporterar idag att det socialdemokratiska ” A-lotterierna ” under ett antal år har anlitat ett företag som saknar kollektivavtal. Enligt artikeln handlar det om ett telemarketingföretag som inte tvekar att skicka hem personal som man anser ..."

"Det finns ingenting som är så irriterande ..

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 14:19
".. som två människor som talar, när du försöker avbryta ", sa Mark Twain en gång. Jag tänker på det när jag läser Karin Petterssons ledare om tidningsdöden. För det är väl det som det handlar om, att nutidens flödande kommunikation på nätet inte låter ..."

KASSAKON KOMBILOTTERIET OCH KOLLEKTIVAVTALEN

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 12:02
"”Ropen skalla – en kombilott åt alla!” Foto: Adam Ihse / Scanpix I Sigtuna slutar kommunalrådet Anders Johansson om bara några dagar. Anders Johansson är socialdemokrat och för alla de som inte bor i Märsta, i Sigtuna, i Rosersberg eller någon av de ..."

Bröderna fara väl vilse ibland

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 09:09
"”För att dryga ut studiemedlen arbetar Jens, som är i 20-årsåldern från Stockholmstrakten, extra på telemarketingföretaget Provoice AB, som bland annat säljer lotter åt Kombilotteriet. Provoice har inget kollektivavtal. Om Jens och hans kollegor säljer ..."