De mest diskuterade nyheterna just nu

5 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Mörkmännen och deras rättigheter

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 16:04
"Angående valet av Tonio Borg skriver Jacob Rudolfsson - samordnare i Svenska Evangeliska Alliansen - på SvD Opinion att "Fri opinionsbildning kräver att även de åsikter man ogillar får ta plats." Ja, bäste Jacob Rudolfsson, det är riktigt att även ..."

Förnyelse är att tycka annorlunda än man gjorde senast

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:53
"" Var vaksamma på personer som stryker omkring och som inte ser ut att höra hemma ". Det är polisens råd med anledning av att den så kallade fasadklättraren jagas för minst 28 inbrott på östermalm . Och tanken slår mig: Hur ser man ut om man inte ser ut ..."

Förnyelse är att tycka annorlunda än man gjorde senast

INDEXERAT: 2012-11-26, kl: 20:32
"" Var vaksamma på personer som stryker omkring och som inte ser ut att höra hemma ". Det är polisens råd med anledning av att den så kallade fasadklättraren jagas för minst 28 inbrott på Östermalm . Och tanken slår mig: Hur ser man ut om man inte ser ut ..."

Hälsan tiger still under Borg

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 20:11
"Jacob Rudolfsson från Svenska Evangeliska Alliansen, försvarar i ett inlägg på Brännpunkt maltesen Tonio Borg, som kritiserats för sina åsikter om abort, homosexuella och skilsmässor. Han skriver bl a: "Det är inte heller särskilt demokratiskt att ..."

-Titta på pippin!

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 15:27
". . . eller konsten att vrida bort fokus. Vid det här laget har säkert alla läst av och om Mysrebellen, småbarnsmamman och tillika nyrekryterade ledarskribenten, Ida Nilsing, på Länstidningen Östersund . I Alla potentiellt värdelösa i SD:s värld , något ..."

Republikka ta’Malta - multikulturell historik

PUBLICERAT: 2012-11-26, kl: 15:20
"Republikka ta’Malta är den enda semitisktalande staten i Europa behavandes en mixbefolkning varandes en blandning främst utav sicilienare, italienare og araber – förutom den engelska minoritet som også åtfinnes. Landet består av tre bebodda öar, Malta, ..."