De mest diskuterade nyheterna just nu

6 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Klimatmötet en väckarklocka som tystnar?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 20:35
"Klimatmötet skapar rubriker. För hur länge? Ny forskning visar att uppvärmningen går snabbare än väntat och att höjningen havsnivåerna går snabbare än väntat. Havsnivåerna har stigit 60 procent snabbare än vad FN:s klimatpanel IPCC har spått, visar en ..."

Idag kom snön

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 19:15
"Idag kom snön till Norrtälje. Imorse var det regn som det varit ett bra tag, men någonstans mitt på dagen började snöflingorna dala ned på marken här i Norrtälje och vid fyratiden på eftermiddagen idag var det vitt på marken. Det första jag hörde när ..."

Aldrig någonsin, aldrig någonstans, aldrig någon gång?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 16:54
"Det regnar och regnar och regnar och allt förvandlas till lera och små oupptäckta sjöar som plötsligt uppenbarar sig precis där vi brukar gå med våra hundar. Och inte blir det lättare när ett följe hjortar dyker upp ca 20 meter framför oss och får mig ..."

SMHI varnar för NAO, och det är ingen sjukdom..

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 15:35
"SMHI varnade redan igår (Klass 1) för att vi skulle drabbas av tio cm snö under natten mot idag, men här i Haninge har det bara varit snöblandat regn, låt vara ihärdigt så det räcker. Men så läste jag Anders Bollings artikel i DN… Anders Bolling/DN: ..."

Vintern är här!

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 12:57
"UPPDATERAT Så skönt att få lite vinter istället för att dränkas i vatten, som vi har gjort de senaste dagarna. Översvämningar överallt och risk för vattenplaning i hela Stockholmsområdet. Men det stigande havet har jag inte sett skymten av trots allt ..."

Hur blir det med klapparna i år?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 10:24
"...frossa eller krisa eller bådadera ? Hushållen bromsar hårt när det gäller julklappsköpen – tre av tio planerar att lägga mindre pengar på klappar jämfört med förra året, visar en undersökning som DN låtit göra. Höstens varsel och den dykande ekonomin ..."

Passande väder för – Joshua Slocum & Spray

PUBLICERAT: 2012-11-27, kl: 14:01
"Nu har jag börjat, börjat det som händer vartenda år. Jag har öppnat mitt illa medfarna exemplar av boken ”Ensam seglare jorden runt” särskrivningen är förlagets och inte min. Men det måste vara 15:e eller 16:e gången jag läser boken som beskriver ..."