De mest diskuterade nyheterna just nu

19 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Sverigedemokrat+Krog+Sprit=TRUBBEL!

PUBLICERAT: 2014-01-18, kl: 22:35
"Ja så har Sverigedemokraternas egen Golden Boy i skandaler, Kent Ekeroth slagit till igen kan vi läsa i riksmedia . Denna gång så har Ekeroth kränkt en kvinna på ett extremt förnedrande sätt vid en krogrunda med sina kompisar på Stockholmskrogen Nosh ..."

SD och lögnen som vapen.

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 05:22
"Ny rasistskandal i Sverigedemokraterna | Nyheter | Aftonbladet . Om SD:s sympatisörer har haft någon kvarvarande tro på att SD:s partiföreträdare har någon sund syn på kriminalitet och synen på sanning och lögn så borde den rimligen vara totalt i botten ..."

SD = Ny Demokrati x 2

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 22:17
"Sverigedemokraterna tappar allt fler av sina riksdagsledamöter. Det senaste avhoppet orsakades av en packad ledamot i rullstol som tappade sin ryggsäck , och felaktigt beskyllde några ”med invandrarbakgrund” för stöld. Som grädde på moset förolämpade ..."

Lyssningstips i Höstmörkret: Tight Fit - The Lion Sleeps Tonight

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 10:01
"Reblogged from Inre Toner: Asså, Aftonhoran fortsätter att leverera! Är så glad att Sverigdemokraternas totala brist på insikt, vakenhet och intelligens nu drar som en flodvåg över landet . Ytterligare en riksdagsman har nu fallit igenom med sin ..."

Grymt av Isovaara

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 05:11
"Lars Isovaara Lars Isovaara (SD) hit the fan . Den socialkonservativan fernissan flagnar tydligen alltför lätt av vid inmundigande av berusningsmedel. Minnet är sällan heller det bästa, och lustigt nog verkar amnesi vara en allmänt förekommande sjukdom ..."

SD:s pågående katastrof

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 03:50
"Den som har följt Sverigedemokraterna genom åren har hela tiden vetat att – förr eller senare så spricker den fasad som de försöker bygga upp, de har setts som rasistiska tölpar och idag ser hela Sverige hur det egentligen är ställt med partiets ..."

Sverigedemokraterna är oförbätterliga rasister!

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 01:06
"En bekymrad Åkesson och en än nu mer bekymrad Isovaara. Sverigedemokraterna och dess politiska företrädare tycks ha en oförbätterlig förmåga att rada upp skandal på skandal. Sist i raden är SD:s riksdagsledamot Lars Isovaara som gjort klart rasistiska ..."

Grundlösa rasistbeskyllningar

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:25
"Att sverigedemokratiska riksdagsledamöter gör bort sig vänder tyvärr bort blicken från sakfrågorna. Ty partiet behövs verkligen som en motvikt till politiskt vinklade nyheter och ljugande och mörkläggande av de ekonomiska och sociala kostnaderna för ..."

Alla människor har ett värde ..

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:05
".. även den som värderar sig själv högre än andra. Vi kan värdera varandras åsikter, handlande och ord .. men börjar vi värdera varandras människovärde, så får vi ett samhälle som inte håller samman. Om inte ordet var så missbrukat så skulle jag kunna ..."

Sverigedemokraterna krackelerar av medias granskning!

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:39
"I och med att Sverigedemokraterna fått så stort stöd i opinionsstöd har media börjat att även granska Sverigedemokraterna. Att detta innebär en ny situation för Sverigedemokraterna är tydligt, senast hade vi trion med järnrör och nu har vi ytterligare ..."