De mest diskuterade nyheterna just nu

14 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Så tåga de tillsammans bort

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 09:45
"Fagert är landet som blev vår lott och arvedel så firom dess fägring nu med sång och stråkars spel. Jag undrar vad Wilhelm Peterson-Berger hade tänkt om han hade vetat att Sverigefascisterna hade hakat upp sig på dessa versrader. Man kan älska sitt land ..."

SD:s pågående katastrof

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 03:50
"Den som har följt Sverigedemokraterna genom åren har hela tiden vetat att – förr eller senare så spricker den fasad som de försöker bygga upp, de har setts som rasistiska tölpar och idag ser hela Sverige hur det egentligen är ställt med partiets ..."

Alla människor har ett värde ..

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:05
".. även den som värderar sig själv högre än andra. Vi kan värdera varandras åsikter, handlande och ord .. men börjar vi värdera varandras människovärde, så får vi ett samhälle som inte håller samman. Om inte ordet var så missbrukat så skulle jag kunna ..."

Om man ska vara ärlig

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:35
"Precis nu har Lars Isovaara en hyfsat offentlig jättekris. Han är inte ensam ska sägas, han är sverigedemokrat. Jag som så många andra fick mig ett bredare ansikte när nyheten om att en sverigedemokrat skulle ha gjort grisläten åt en riksdagsvakt. Ännu ..."

Nöff med knorr

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:24
"Nöff nöff nöffnöff grymt nöff grymt! Översatt till svenska: Nej, jag har både knorr och förstånd så jag vill inte bli jämförd med Sverigedemokraterna så svensk jag ändå är. Numera behöver man inte gå på cirkus för att se clowner, det räcker med att ..."

HUR LÅTER DET NÄR EN SVERIGEDEMOKRAT HAR SEX ?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:17
"Facksmil Aftonbladet Nu har Jimmie Åkesson problem igen , först var det en film med fulla toppar i partiet som kallade folk för babbe och hora, nu har den näringspolitiske talesmannen Lars Isovaara grymtat som en gris åt en vakt i riksdagshuset, av ..."

TIO SMÅ SD-GUBBAR

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 21:32
"Foto: Claudio Bresciani / Scanpix Tio små SD-gubbar promenerade en natt utanför en bio, en skrek ”hora, babbe, blattelover” så var de bara nio… Nio små SD-gubbar tog järnrören och måtta’, en filmade allt så blev de bara åtta. Åtta små SD-gubbar gav sin ..."

Med ändan bar

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 19:06
"Den sverigedemokratiska riksdagsledamoten Lars Isovaara, som f.ö. är funktionshindrad och även rullstolsburen, har rånats utanför riksdagen. Låt oss se vad vi kan få fram om händelsen, själva rånet, via IQ-68:ornas fora. Var? utanför riksdagen När?"

Ännu ett nassesvin i det sovande folkets riksdag

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:21
"Det vore för billigt att bara påpeka att den sverigedemokratiske rasisten Lars Isovaara själv inte ser helt svensk ut, men har desto tydligare drag av finländare med sneda eskimåögon och höga kindknotor. ("Vill vi verkligen ha sånt folk i Sverige?") ( ..."

Ser man på, SD-ledamot i riksdagen spottar och gör grymtande ljud..

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:01
"(illustr: Martin Kellerman) Det var inte alls särskilt länge sedan som det blåste riktigt ordentligt kring Sverigedemokraterna och dess partiledning, efter det att trenne ledande Sverigedemokrater efter en dispyt en sommarkväll i Stockholm 2010 tagit ..."