De mest diskuterade nyheterna just nu

12 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Nöff med knorr

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:24
"Nöff nöff nöffnöff grymt nöff grymt! Översatt till svenska: Nej, jag har både knorr och förstånd så jag vill inte bli jämförd med Sverigedemokraterna så svensk jag ändå är. Numera behöver man inte gå på cirkus för att se clowner, det räcker med att ..."

HUR LÅTER DET NÄR EN SVERIGEDEMOKRAT HAR SEX ?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:17
"Facksmil Aftonbladet Nu har Jimmie Åkesson problem igen , först var det en film med fulla toppar i partiet som kallade folk för babbe och hora, nu har den näringspolitiske talesmannen Lars Isovaara grymtat som en gris åt en vakt i riksdagshuset, av ..."

TIO SMÅ SD-GUBBAR

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 21:32
"Foto: Claudio Bresciani / Scanpix Tio små SD-gubbar promenerade en natt utanför en bio, en skrek ”hora, babbe, blattelover” så var de bara nio… Nio små SD-gubbar tog järnrören och måtta’, en filmade allt så blev de bara åtta. Åtta små SD-gubbar gav sin ..."

Med ändan bar

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 19:06
"Den sverigedemokratiska riksdagsledamoten Lars Isovaara, som f.ö. är funktionshindrad och även rullstolsburen, har rånats utanför riksdagen. Låt oss se vad vi kan få fram om händelsen, själva rånet, via IQ-68:ornas fora. Var? utanför riksdagen När?"

Ännu ett nassesvin i det sovande folkets riksdag

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:21
"Det vore för billigt att bara påpeka att den sverigedemokratiske rasisten Lars Isovaara själv inte ser helt svensk ut, men har desto tydligare drag av finländare med sneda eskimåögon och höga kindknotor. ("Vill vi verkligen ha sånt folk i Sverige?") ( ..."

Ser man på, SD-ledamot i riksdagen spottar och gör grymtande ljud..

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:01
"(illustr: Martin Kellerman) Det var inte alls särskilt länge sedan som det blåste riktigt ordentligt kring Sverigedemokraterna och dess partiledning, efter det att trenne ledande Sverigedemokrater efter en dispyt en sommarkväll i Stockholm 2010 tagit ..."

Ännu en ”rasistattack” från en SDare… eller den om fördomar…

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 17:50
"När man läser Svenskans artikel får man intrycket av att den hära Isovaara skulle betett sig ”rasistiskt”. Varken jag eller SVD vet dock vad som hänt, men vi kan alla spekulera. Men det slog mig hur artikeln är utformad efter rasismvinklingen, som ..."

Rasisterna i Sd: Nolltolerans utplånar partiet

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 17:09
"...blir inget kvar om nolltolerans ska ska tillämpas Lars Isovaara är sverigedemokrat. Han sitter som representant i riksdagen och även i partistyrelsen. Men Lars Isovaara har också annat för sig. Han har dragit på sig en polisanmälan och är misstänkt ..."

Aldrig någonsin, aldrig någonstans, aldrig någon gång?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 16:54
"Det regnar och regnar och regnar och allt förvandlas till lera och små oupptäckta sjöar som plötsligt uppenbarar sig precis där vi brukar gå med våra hundar. Och inte blir det lättare när ett följe hjortar dyker upp ca 20 meter framför oss och får mig ..."

Avpixlat, etikens sumphål, avlopp?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 15:56
"Dagens etiska bottennapp hittar vi inte förvånande hos SD-sajten Avpixlat: Interasistmen.se (läs länken! ) avslöjar tydligt att Avpixlat begår ”hets mot folkgrupp”, att den intellektuellt blekpixlade sajten ändrade sin rubrik och tog bort filmen ..."