De mest diskuterade nyheterna just nu

12 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Fortsättning SD

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 05:42
"Sverigedemokraternas interna "nolltolerans mot rasism" kan bli en nolltolerans mot SD:are vilket kanske är samma sak fastän utifrån kommande. Har de nu fått den jobbiga Expressen på sig? Expressen verkar vara efter dem hela tiden och det är ju bra. Ännu ..."

Grymt av Isovaara

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 05:11
"Lars Isovaara Lars Isovaara (SD) hit the fan . Den socialkonservativan fernissan flagnar tydligen alltför lätt av vid inmundigande av berusningsmedel. Minnet är sällan heller det bästa, och lustigt nog verkar amnesi vara en allmänt förekommande sjukdom ..."

Grundlösa rasistbeskyllningar

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:25
"Att sverigedemokratiska riksdagsledamöter gör bort sig vänder tyvärr bort blicken från sakfrågorna. Ty partiet behövs verkligen som en motvikt till politiskt vinklade nyheter och ljugande och mörkläggande av de ekonomiska och sociala kostnaderna för ..."

Sverigedemokraterna krackelerar av medias granskning!

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:39
"I och med att Sverigedemokraterna fått så stort stöd i opinionsstöd har media börjat att även granska Sverigedemokraterna. Att detta innebär en ny situation för Sverigedemokraterna är tydligt, senast hade vi trion med järnrör och nu har vi ytterligare ..."

Av fulla och barn får man höra sanningen!

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:27
"Det finns ett talesätt som säger att av barn och fulla får man höra sanningen. Jag börjar undra om inte detta stämmer alldeles för väl för sverigedemokrater. Bara några timmar efter att åklagare beslutat att lägga ner förundersökning mot järnrörsligan ..."

Ännu ett nassesvin i det sovande folkets riksdag

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:21
"Det vore för billigt att bara påpeka att den sverigedemokratiske rasisten Lars Isovaara själv inte ser helt svensk ut, men har desto tydligare drag av finländare med sneda eskimåögon och höga kindknotor. ("Vill vi verkligen ha sånt folk i Sverige?") ( ..."

Ser man på, SD-ledamot i riksdagen spottar och gör grymtande ljud..

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:01
"(illustr: Martin Kellerman) Det var inte alls särskilt länge sedan som det blåste riktigt ordentligt kring Sverigedemokraterna och dess partiledning, efter det att trenne ledande Sverigedemokrater efter en dispyt en sommarkväll i Stockholm 2010 tagit ..."

Ännu en ”rasistattack” från en SDare… eller den om fördomar…

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 17:50
"När man läser Svenskans artikel får man intrycket av att den hära Isovaara skulle betett sig ”rasistiskt”. Varken jag eller SVD vet dock vad som hänt, men vi kan alla spekulera. Men det slog mig hur artikeln är utformad efter rasismvinklingen, som ..."

Krisen hos rasisterna i sd verkar oändlig..

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 17:45
"Krisen och kaoset hos rasisterna i sverigedemokraterna verkar oändliga. Nu är det en ny riksdagsledamot som har betett sig illa enligt Expressen . Jag är inte förvånad över att det blir kaos och kalabalik i ett parti som har så allmän dålig inställning ..."

Bastarder, inget annat än okultiverade bastarder

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 17:38
"Lennart Gustafsson har övergripande ansvar för säkerhetsfrågor i riksdagshuset. Gustavsson har ett mycket tyngre ansvar än vad som titeln säkerhetschef innebär. Han ansvarar ytterst för försvaret av vår främsta demokratiska institution, Riksdagen. I dag ..."