De mest diskuterade nyheterna just nu

6 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Grymt av Isovaara

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 05:11
"Lars Isovaara Lars Isovaara (SD) hit the fan . Den socialkonservativan fernissan flagnar tydligen alltför lätt av vid inmundigande av berusningsmedel. Minnet är sällan heller det bästa, och lustigt nog verkar amnesi vara en allmänt förekommande sjukdom ..."

Alla människor har ett värde ..

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:05
".. även den som värderar sig själv högre än andra. Vi kan värdera varandras åsikter, handlande och ord .. men börjar vi värdera varandras människovärde, så får vi ett samhälle som inte håller samman. Om inte ordet var så missbrukat så skulle jag kunna ..."

Är det dags för nya hittepå historier inom SD ?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:03
"Oink Oink ! Lars Isovaara riksdagsledamot SD Vem minns inte sverigedemokraten David von Arnold Antoni som påstod att han fått ett hakkors inristat i pannan och Frida Grundström SD Gnesta (nu vilde) som påstod att någon anlagt en brand i hennes ..."

TIO SMÅ SD-GUBBAR

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 21:32
"Foto: Claudio Bresciani / Scanpix Tio små SD-gubbar promenerade en natt utanför en bio, en skrek ”hora, babbe, blattelover” så var de bara nio… Nio små SD-gubbar tog järnrören och måtta’, en filmade allt så blev de bara åtta. Åtta små SD-gubbar gav sin ..."

Ser man på, SD-ledamot i riksdagen spottar och gör grymtande ljud..

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 18:01
"(illustr: Martin Kellerman) Det var inte alls särskilt länge sedan som det blåste riktigt ordentligt kring Sverigedemokraterna och dess partiledning, efter det att trenne ledande Sverigedemokrater efter en dispyt en sommarkväll i Stockholm 2010 tagit ..."

Bastarder, inget annat än okultiverade bastarder

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 17:38
"Lennart Gustafsson har övergripande ansvar för säkerhetsfrågor i riksdagshuset. Gustavsson har ett mycket tyngre ansvar än vad som titeln säkerhetschef innebär. Han ansvarar ytterst för försvaret av vår främsta demokratiska institution, Riksdagen. I dag ..."