De mest diskuterade nyheterna just nu

11 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Novus November 2012 (censur och felaktiga mätningar?)

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 08:07
"Krystade förklaringar och rena censuren Sentios mätning i november där SD fick 12,3& av sympatierna redovisades inte alls av media, närmare censur än så kan man inte komma. I dagens mätning från Novus där SD har en statistisk säkerställd framgång så ..."

NÄR ALL UPPMÄRKSAMHET ÄR BRA UPPMÄRKSAMHET

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 07:54
"Foto: Anders Wiklund / Scanpix All fokus ligger på Sverigedemokraterna. Rekordsiffror i Novus. Nya löpsedlar om en ny skandal som bara kan sluta på ett sätt – där de nya talespersonerna i ekonomiskpolitiska och rättspolitiska frågor snart lär få ..."

Fortsättning SD

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 05:42
"Sverigedemokraternas interna "nolltolerans mot rasism" kan bli en nolltolerans mot SD:are vilket kanske är samma sak fastän utifrån kommande. Har de nu fått den jobbiga Expressen på sig? Expressen verkar vara efter dem hela tiden och det är ju bra. Ännu ..."

Grymt av Isovaara

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 05:11
"Lars Isovaara Lars Isovaara (SD) hit the fan . Den socialkonservativan fernissan flagnar tydligen alltför lätt av vid inmundigande av berusningsmedel. Minnet är sällan heller det bästa, och lustigt nog verkar amnesi vara en allmänt förekommande sjukdom ..."

Sverigedemokraterna är oförbätterliga rasister!

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 01:06
"En bekymrad Åkesson och en än nu mer bekymrad Isovaara. Sverigedemokraterna och dess politiska företrädare tycks ha en oförbätterlig förmåga att rada upp skandal på skandal. Sist i raden är SD:s riksdagsledamot Lars Isovaara som gjort klart rasistiska ..."

Grundlösa rasistbeskyllningar

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:25
"Att sverigedemokratiska riksdagsledamöter gör bort sig vänder tyvärr bort blicken från sakfrågorna. Ty partiet behövs verkligen som en motvikt till politiskt vinklade nyheter och ljugande och mörkläggande av de ekonomiska och sociala kostnaderna för ..."

Alla människor har ett värde ..

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:05
".. även den som värderar sig själv högre än andra. Vi kan värdera varandras åsikter, handlande och ord .. men börjar vi värdera varandras människovärde, så får vi ett samhälle som inte håller samman. Om inte ordet var så missbrukat så skulle jag kunna ..."

Sverigedemokraterna krackelerar av medias granskning!

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:39
"I och med att Sverigedemokraterna fått så stort stöd i opinionsstöd har media börjat att även granska Sverigedemokraterna. Att detta innebär en ny situation för Sverigedemokraterna är tydligt, senast hade vi trion med järnrör och nu har vi ytterligare ..."

expressengate har mystisk radar på packade SDpolitiker.

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:32
"De vet innan SD-arna själva , vilka som är packade, var de är det, hur dags de är det, vad exakt de säger när de befinner sig i rusets tillstånd, precis hur de beter sig,vem som givetvis hjälper dem, vem de uttrycker sig grymt rasistiskt mot, hur ..."

Märkliga uttalanden från Miljöpartiets Jonas Eriksson

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 22:35
"Jag brukar, naturligtvis med all rätta, kasta skit på Sverigedemokraterna titt som tätt i den här bloggen, men nu tänkte jag bryta av med att hoppa på ett annat parti som jag tycker betydligt bättre om. I samband med polisanmälan mot den ..."