De mest diskuterade nyheterna just nu

17 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Sd räknar ner till julafton

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 11:35
"Efter den senaste tidens turbulens inom Sd kan man nästan tro att de håller på med en för tidig adventskalender. Det är lika spännande varje dag att se vilken tomte man hittar bakom dagens lucka. Vi på 2000aldrig drar förresten igång vår egen ..."

Sverigedemokraterna visar upp sig

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 20:18
"Det värsta med de senaste veckornas SD-skandaler är inte de enskilda företrädarnas tillkortakommanden när det gäller kontakter med medmänniskor. Enligt radions P1 skickade SD igår ut ett pressmeddelande med innebörden att den riksdagsledamot som ..."

Trots skandalerna – SD:s uppgång tyvärr inte oväntad

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 14:50
"En opinionsmätning är ingen sanning men tyvärr så tror jag att Novus mätning , som innefattar de veckor när Sverigedemokraterna hanterat sin kris med järnrörs-filmen , visar att den upprördhet som många känner inför att få se dokument på något vi redan ..."

Att ljuga eller inte ljuga

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 12:08
"Välkommen till LjugBloggen Ljug om att din väska har blivit stulen av två personer med invandrarbakgrund och ditt förtroende är förbrukat och du kan inte företräda Sverigedemokraterna i Riksdagen. Ljug om att du har blivit attackerad av politiska ..."

Full rulle

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 09:53
"Den rullstolsburne (eller heter det bundne?) riksdagsmannen och SD:aren Lars Isovaara ramlar - full - ur sin rullstol, och blir mitt i natten liggande på gatan. Två män med utländskt utseende förbarmar sig över honom och går därifrån. Isovaara märker då ..."

Så tåga de tillsammans bort

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 09:45
"Fagert är landet som blev vår lott och arvedel så firom dess fägring nu med sång och stråkars spel. Jag undrar vad Wilhelm Peterson-Berger hade tänkt om han hade vetat att Sverigefascisterna hade hakat upp sig på dessa versrader. Man kan älska sitt land ..."

Grymt av Isovaara

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 05:11
"Lars Isovaara Lars Isovaara (SD) hit the fan . Den socialkonservativan fernissan flagnar tydligen alltför lätt av vid inmundigande av berusningsmedel. Minnet är sällan heller det bästa, och lustigt nog verkar amnesi vara en allmänt förekommande sjukdom ..."

Sverigedemokraterna är oförbätterliga rasister!

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 01:06
"En bekymrad Åkesson och en än nu mer bekymrad Isovaara. Sverigedemokraterna och dess politiska företrädare tycks ha en oförbätterlig förmåga att rada upp skandal på skandal. Sist i raden är SD:s riksdagsledamot Lars Isovaara som gjort klart rasistiska ..."

Grundlösa rasistbeskyllningar

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:25
"Att sverigedemokratiska riksdagsledamöter gör bort sig vänder tyvärr bort blicken från sakfrågorna. Ty partiet behövs verkligen som en motvikt till politiskt vinklade nyheter och ljugande och mörkläggande av de ekonomiska och sociala kostnaderna för ..."

Alla människor har ett värde ..

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:05
".. även den som värderar sig själv högre än andra. Vi kan värdera varandras åsikter, handlande och ord .. men börjar vi värdera varandras människovärde, så får vi ett samhälle som inte håller samman. Om inte ordet var så missbrukat så skulle jag kunna ..."