De mest diskuterade nyheterna just nu

8 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Isovaaras väska uppges hittad i bar

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 05:30
"SD-ledaren Jimmie Åkesson stödde först sin partikollega, riksdagsman Lars Isovaaras version om händelsen där Isovaara skulle ha bestulits på sin väska. Enligt Åkesson handlade det om ett rån. Under kvällen har uppgifter framkommit om att väskan kanske ..."

Grundlösa rasistbeskyllningar

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:25
"Att sverigedemokratiska riksdagsledamöter gör bort sig vänder tyvärr bort blicken från sakfrågorna. Ty partiet behövs verkligen som en motvikt till politiskt vinklade nyheter och ljugande och mörkläggande av de ekonomiska och sociala kostnaderna för ..."

Alla människor har ett värde ..

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 00:05
".. även den som värderar sig själv högre än andra. Vi kan värdera varandras åsikter, handlande och ord .. men börjar vi värdera varandras människovärde, så får vi ett samhälle som inte håller samman. Om inte ordet var så missbrukat så skulle jag kunna ..."

Sverigedemokraterna krackelerar av medias granskning!

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:39
"I och med att Sverigedemokraterna fått så stort stöd i opinionsstöd har media börjat att även granska Sverigedemokraterna. Att detta innebär en ny situation för Sverigedemokraterna är tydligt, senast hade vi trion med järnrör och nu har vi ytterligare ..."

Om man ska vara ärlig

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:35
"Precis nu har Lars Isovaara en hyfsat offentlig jättekris. Han är inte ensam ska sägas, han är sverigedemokrat. Jag som så många andra fick mig ett bredare ansikte när nyheten om att en sverigedemokrat skulle ha gjort grisläten åt en riksdagsvakt. Ännu ..."

Nöff med knorr

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:24
"Nöff nöff nöffnöff grymt nöff grymt! Översatt till svenska: Nej, jag har både knorr och förstånd så jag vill inte bli jämförd med Sverigedemokraterna så svensk jag ändå är. Numera behöver man inte gå på cirkus för att se clowner, det räcker med att ..."

HUR LÅTER DET NÄR EN SVERIGEDEMOKRAT HAR SEX ?

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 23:17
"Facksmil Aftonbladet Nu har Jimmie Åkesson problem igen , först var det en film med fulla toppar i partiet som kallade folk för babbe och hora, nu har den näringspolitiske talesmannen Lars Isovaara grymtat som en gris åt en vakt i riksdagshuset, av ..."

TIO SMÅ SD-GUBBAR

PUBLICERAT: 2012-11-28, kl: 21:32
"Foto: Claudio Bresciani / Scanpix Tio små SD-gubbar promenerade en natt utanför en bio, en skrek ”hora, babbe, blattelover” så var de bara nio… Nio små SD-gubbar tog järnrören och måtta’, en filmade allt så blev de bara åtta. Åtta små SD-gubbar gav sin ..."