De mest diskuterade nyheterna just nu

22 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Den topptunga eliten använder rasismvapnet för att stoppa all diskussion om invandringens skuggsidor

PUBLICERAT: 2013-01-13, kl: 04:14
""Er danskerne racis­ter?" heter en ny bok som visar att den så kallade rasismforskningen lider av en ideologisk tvångströja. Per definition ska alla danskar göras till rasister eller potentiella sådana, och invandrare till offer. Vilket resulterar i ..."

Under tiden pågår allting som vanligt

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 20:34
"Under tiden som uppmärksamheten riktas mot SD kan de sju gammelpartierna sitta med armarna i kors och glädja sig åt att rampljuset inte riktas mot deras idéfattigdom, mot arbetslösheten, mot deras arrogans mot sjuka och arbetslösa, mot varslen och deras ..."

Påtänd Göran Greider

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 16:20
"Ordspråket I tålamodets skola blir ingen fullärd beskriver väl den attityd och livshållning som kännetecknar mig som person. Trots hundratals akademiska poäng, flera akademiska examina (hej hej Henrik Arnstad !) så kan jag naturligtvis inte allt och ..."

Rasister finns i alla partier

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 02:54
"Läste en intressant ledare i Eskilstuna-Kuriren "Hur kunde de bli FP-politiker i Gnesta?" Två folkpartipolitiker har ertappats med fingrarna långt ner i rasistburken. Hur gick det till undrar ledaren? Ja, hur kan man ställa sådana naiva frågor, undrar ..."

Hur mycket rasism tål Sverige?

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 20:31
"Idag skriver jag en debattartikel på Brännpunkt i Svenska Dagbladet med den rubriken. Jag skriver om vardagsrasism som finns överallt och inte är koncentrerat till Sverigedemokraterna eller deras väljare: "Sverigedemokraternas skandalfilmer där de ..."

Sverigedemokraterna är höger

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 17:17
"...de lever på sossarnas svek och vänsterns mesighet Sverigedemokraterna är skandalernas parti . Och de kommer att jagas av det ena avslöjandet efter det andra. Det ska inte underskattas, det kommer att ha en påverkan på Sd internt, på bilden av dem i ..."

Rasister, icke-rasister och smygrasister

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 15:57
"- Men om vi ICKE-RASISTER slutar vara SMYGRASISTER Då lämnar vi ju fältet helt fritt för RASISTERNA! Ett roligt och väldigt träffsäkert (tänkt) citat jag läste i Fria Tidningen. Det är ungefär så resonemanget ofta har förts av företrädare för etablerade ..."

Rapport från min verklighet ..

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 11:27
"... på min lilla plats på jorden. Jag är den sortens människa som pratar mycket och ofta. För mycket och för ofta, tycker min familj ibland. Gärna med helt okända i kassaköer, bakom kassadisken eller i diverse väntrum och jag har märkt att det för det ..."

Farlig politik

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 11:06
"Dagens Nyheter gör idag en stor nyhet som inte är en nyhet av två statistiska kurvor varav den ena bygger på mer eller mindre bra gissningar och den andra på fakta. För den som kan sin historia är DN stort uppslagna nyhet bara ytterligare en bekräftelse ..."

De kriminella i politiken vill kriminalisera religion och tro.

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 09:56
"Kriminella i riksdagen vittnar om ett land i förfall. Det kan leda till ett totalt rättshaveri och ett totalt slut på den demokrati vi med de medel vi har försöker återupprätta. Dennis Ek kommunpolitiker i Ekerö kommun vill totalförbjuda islam, ..."