De mest diskuterade nyheterna just nu

12 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Kielos sågar (M) med en 3D-skrivare

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 08:57
"Idag använder Katrine Kielos en 3D-skrivare i sin ledarartikel i Aftonbladet, men den formuleringen är avsiktligt missvisande från min sida. Jag noterar att man kan använda 3D-skrivare för att ge sig på Alliansen, och det är ett steg i rätt riktning. I ..."

Avstängd från Twitter

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 10:24
"Under tiden jag vart sjuk, dessa två veckor, har jag ägnat mig åt att diskutera på Twitter. Främst med sympatisörer till Sverigedemokraterna. För att försöka förstå. Och med det har jag blivit avstäng från Twitter två gånger. Anmäld av ”någon”."

DN:s varselkurva

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 20:38
"Dagens Nyheter: SD ökar när varslen ökar. Ur artikeln: -Vi vet att det som utmärker deras väljare är att de är mer oroliga för framtiden, att de är ekonomiskt svagare och har en svagare ställning på arbetsmarknaden och är mer känsliga. Det är rimligt ..."

Sverigedemokraterna är höger

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 17:17
"...de lever på sossarnas svek och vänsterns mesighet Sverigedemokraterna är skandalernas parti . Och de kommer att jagas av det ena avslöjandet efter det andra. Det ska inte underskattas, det kommer att ha en påverkan på Sd internt, på bilden av dem i ..."

SD-framgångar, antal pirater och att skarva med statistik

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 12:43
"Bild från DN:s nätupplaga. Med statistik kan man som bekant bevisa i princip vad som helst, och metoden med att lägga olika trendkurvor bredvid varandra för att visa på korrelation, används flitigt av politiker, aktivister och forskare. Särskilt vanligt ..."

Sverigedemokraterna gynnas av likriktningen inom politiken

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 12:16
"Vi kan nu se att de som skulle kunna rösta på Sverigedemokraterna är fler än Centerpartiet och Kristdemokraterna ihop. Detta borde vara en väldigt ringande och högljudd väckarklocka för hela alliansen. Partiernas stöd (förra månaden inom parentes): ..."

Rapport från min verklighet ..

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 11:27
"... på min lilla plats på jorden. Jag är den sortens människa som pratar mycket och ofta. För mycket och för ofta, tycker min familj ibland. Gärna med helt okända i kassaköer, bakom kassadisken eller i diverse väntrum och jag har märkt att det för det ..."

Sig själv närmast

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 10:00
"När varslen ökar, ökar sympatierna för SD. 10 % av LO-anslutna uppges sympatisera med SD. Fler kvinnor än tidigare ger sitt stöd för partiet. I övrigt är profilen lågutbildade män, ofta arbetslösa. Det finns med andra ord många skäl att ha en hållbar ..."

Ipsos November 2012 (Bloggoskop SD tredje största)

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 09:01
"November månads undersökningar ligger nu på bordet Vägt så ser det nu ut som att SD är det tredje största parti. Angreppen på socialdemokraternas partiledare i SVT om mutanklagelser i samband med ett skolbygge i sydafrika har inte påverkar denna månads ..."

Att i grunden förstå den rådande samhällsutvecklingens betydelse

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 07:46
"(än är vandringen bara i sin linda, målet att lösa orsakerna till SD:s existens och framgångar i fjärran...) Jag gör den reflektionen efter att ha som vanligt läst de förståsigpåare som finns i media och som vacklar lite grann, är SD ett rasistiskt ..."