De mest diskuterade nyheterna just nu

22 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

"Är vänsterns hat mindre hatiskt?"

PUBLICERAT: 2013-01-14, kl: 22:59
"Lisa Bjurwald har skrivit boken "Skrivbordskrigarna" . Hon har granskat de högerextrema rörelsernas aktiviteter på nätet. En aktivitet sprängfylld av sexistiska glåpord, ärekränkningar och hot om våld. Skribenten Alice Teodorescu konstaterar att detta ..."

Flott nyårstal av en politiker som har lite mellan öronen

PUBLICERAT: 2013-01-01, kl: 01:47
"Morten Messerschmidt (Dansk Folkeparti) publicerade innan jul en EU-politisk julkalender i 24 avsnitt, och innan dess 50 inlägg om frosseri och bedrägeri i EU, en riktig ögonöppnare, och nu har han hållit ett nyårstal där han inte lägger fingrarna ..."

Är hatkampanjen mot SD inte en smula överdriven?

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 18:57
"De lögnaktiga beskyllningarna mot SD för "rasism" är ett bevis på Sveriges katastrofala brist på demokrati. Men folk börjar fatta att det inte är "extremt" att vara skeptisk mot massinvandring. Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka! . . . . ."

Under tiden pågår allting som vanligt

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 20:34
"Under tiden som uppmärksamheten riktas mot SD kan de sju gammelpartierna sitta med armarna i kors och glädja sig åt att rampljuset inte riktas mot deras idéfattigdom, mot arbetslösheten, mot deras arrogans mot sjuka och arbetslösa, mot varslen och deras ..."

Debatten handlar om debatten i stället för om invandringen

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 14:54
"… vilket ju är meningen! På så vis kan eliten ostört fortsätta att skänka bort landet… Den invandringskritiska tidningen Dispatch International har satt sådan skräck i det politiskt korrekta etablissemanget, att personer med anknytning till Sydsvenskan ..."

Avstängd från Twitter

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 10:24
"Under tiden jag vart sjuk, dessa två veckor, har jag ägnat mig åt att diskutera på Twitter. Främst med sympatisörer till Sverigedemokraterna. För att försöka förstå. Och med det har jag blivit avstäng från Twitter två gånger. Anmäld av ”någon”."

Jimmie Å slet upp lucka men höll klimatanpassad mask

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 08:02
"Vid dagens lucköppning , tillika premiär för pastorns julkalender, var förväntningarna höga och sorlet i församlingshemmets nära nog än högre. Lucköppnare var herr unge ordföranden i SD:s lokalavdelning Jimmie Å Kersson och det borde borga för en ..."

SD Kvinnor - bakåtsträvare

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 00:41
"Bild lånad från Kwasblogg SD Kvinnorna säger sig vara de vanliga kvinnorna. Kanske är vi andra ovanliga kvinno r, som inte ansluter oss till ett sidordnat parti upprättat för gallerierna. Det vill säga så Sverigedemokraterna kan visa upp ett ..."

Och drevet rullar på...

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 18:00
"Vissa journalister har hävdat att uppmärksamheten kring den där mobilfilmen från Kungsgatan i Stockholm hade varit precis lika stor ifall det varit representanter från något annat parti som betett sig likadant. Det i sig är ett tecken på den svenska ..."

Ständigt dessa Sverigedemokrater

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 16:04
"Klicka på bilderna så blir de större På grund av det mångkulturella experiment som har iscensatts av de sju gamla etablerade riksdagspartierna, har Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen och om inga värre skandaler uppdagas än järnrörs- och ..."