De mest diskuterade nyheterna just nu

6 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Fredrik Malm, Assadvänstern och Syrien

PUBLICERAT: 2012-12-08, kl: 09:03
"Folkpartisten Fredrik Malm tillhör den gapiga bombhögerns allra gapigaste företrädare, alltid beredd att rycka ut till de imperialistiska krigens försvar. I Aftonbladet den 30 november gick Malm till attack mot ABF och LO, som haft fräckheten att låta ..."

Kameleontiskt forum

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 11:02
"Kameleonten växlar färg efter omgivningen Det i mitt tycke märkliga evenemang som i flera år avhållits på ABF i Stockholm – Socialistiskt forum – har blivit allt mer framträdande i vänsterdebatterna. Där har alla (i alla fall många) samlas. Från att ha ..."

För den arabiska revolutionens seger

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 11:18
"...kampanj för Syriens barn Vi möts av glada nyheter och påminnelser om att kraften i de arabiska revolutionerna inte mattats av utan tvärtom ökar. Hundratusentals på Tahrirtorget igen . Massorna skanderar "Avgå Mursi" och "Folket vill se regimen ..."

[Svensson] Syriensolidaritet inte välkomna på Socialistiskt Forum

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 10:51
"”Syriensolidaritet, en förening som i sin praktik, oavsett vad de själva hävdar, stöder diktatorn Assad är naturligtvis inte välkomna på en vänsteraktivitet som Socialistiskt Forum i Stockholm, anordnat av ABF : ABF Stockholm har de senaste två åren ..."

Syriensolidaritet inte välkomna på Socialistiskt Forum

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 10:51
"Syriensolidaritet, en förening som i sin praktik, oavsett vad de själva hävdar, stöder diktatorn Assad är naturligtvis inte välkomna på en vänsteraktivitet som Socialistiskt Forum i Stockholm, anordnat av ABF : ABF Stockholm har de senaste två åren haft ..."

Solidaritet med Syriens folk!

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 08:58
"I nättidningen FiB/kf står följande : " Medierna fylls med krigspropaganda mot Syrien och vi menar att det är viktigt att människor med andra erfarenheter får komma till tals. Detta blir alltså inte möjligt idag på ABF. Det demokratiska utrymmet ..."

Det finns alltid en ursäkt

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 16:05
"Så har det hänt igen. En mindre rumsren aktör har fått tillträde till det offentliga samtalet, tack vare en koppling till ordet "socialism". Och avståndstagande, den här gången från ABF Stockholm, är precis så pliktskyldigt som man kan vänta sig. Man ..."